Αναγνώστες και κόσμος του Έβρου μας “εκτόξευσαν” επιβραβεύοντας την στάση μας στο συλλαλητήριο

Όσο μας… χτυπούν και μας “πολεμούν”, τόσο δυναμώνει το Evros-news.gr, χάρη στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ των χιλιάδων αναγνωστών και “επισκεπτών” μας όπως λέγονται στο διαδίκτυο. Όλων εσάς, που εδώ και 8,5 μήες, από τον Μάιο του 2017 που βγήκαμε στον “αέρα”, ανοίξατε ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ.

Τα στατιστικά της περασμένης Κυριακής, της ημέρας που διοργανώθηκε δηλαδή το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ στη Θεσσαλονίκη, ήταν μια ακόμα απόδειξη αυτής της στήριξης, αφού οι αναγνώστες μας… εκτόξευσαν. Συγκεκριμένα, οι “επισκέψεις” για την Κυριακή όπως βλέπετε στον πίνακα των  στατιστικών της google, ξεπέρασαν τις 58.000. Είναι η καλύτερη επιβράβευση για την στάση που κράτησε το Evros-news.gr, τόσο πριν, όσο και κατά την διάρκεια αλλά και μετά το συλλαλητήριο.

Είμαστε άλλωστε το μοναδικό διαδικτυακό ΜΜΕ του Έβρου, που πήρε ξεκάθαρα θέση ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ, δεν διστάσαμε να καυτηριάσουμε την στάση όσων ήταν εναντίον και να την αναδείξουμε (Λαμπάκης, Δημοσχάκης). Το προβάλλαμε ιδιαίτερα με ζωντανή σύνδεση, όταν η ανεκδιήγητη και ΣΥΡΙΖΟTV κρατική ΕΡΤ δεν έδειξε τίποτα και τα ιδιωτικά κανάλια προσπαθούσαν να φαιδροποιήσουν αυτό τον ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, προβάλλοντας τους ελάχιστους γραφικούς που υπάρχουν σε κάθε συγκέντρωση.

Όμως και χθες, το Evros-news.gr δεν… μάσησε τα λόγια του και επεσήμανε την απουσία των θεσμικών του Έβρου αλλά και των δυο Μητροπολιτών μας απ’ το συλλαλητήριο. Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο, ότι μετά από μόλις 8,5 μήνες λειτουργίας ξεπεράσαμε χθες τα 2 εκατομμύρια “μοναδικούς επισκέπτες”, δηλαδή περίπου 250.000 τον μήνα και ήδη “αγγίζουμε” τα 5 εκατομμύρια “επισκέψεις” δηλαδή τις 600.000 τον μήνα. 

ΣΑΣ ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη και για το ότι κάνατε το Evros-news.gr την Αγαπημένη, Καθημερινή Ενημερωτική σας Συνήθεια.