ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε 54χρονος στην Καβησσό Φερών εισπνέοντας υγραέριο. Στο τσακ σώθηκε η μητέρα του

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε 54χρονος στην Καβησσό Φερών εισπνέοντας υγραέριο. Στο τσακ σώθηκε η μητέρα του

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην περιοχή των Φερών, από την αυτοκτονία ενός 54χρονου άνδρα στο χωριό Καβησσός, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του εσπνέοντας υγραέριο από φιάλη που χρησιμοποίησε. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Όλιας Γκαντανίδου στο e-evros,gr, ο τραγικός αυτόχειρας για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του με αυτό τον τρόπο και τον εντόπισε νεκρό στην αυλή του σπιτιού του να είναι πεσμένος στο έδαφος μια γειτόνισσα. Ειδοποίησε την μητέρα του, η οποία αντικρίζοντας νεκλρό τον γιό της προσπάθησε επίσης να βάλει τέρμα στη ζωή της πίνοντας ένα μπουκάλι χλωρίνη που βρήκε μπροστά της.

Οι συγχωριανοί της όμως ειδοποίησαν ευτυχώς αμέσως τις αρχές και η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης όπου της έγινε πλύση στομάχου και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεφύγει τον κίνδυνο για την ζωή της.

Όσον αφορά τον γιο της, η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.