Οι λιμενικοί σχολιάζουν τις υποσχέσεις Κουρουμπλή για τη Λιμενική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης

Οι λιμενικοί σχολιάζουν τις υποσχέσεις Κουρουμπλή για τη Λιμενική Ακαδημία Αλεξανδρούπολης

Με έντονη κριτική αλλά και ειρωνική διάθεση, οι λιμενικοί σχολιάζουν τις υποσχέσεις που δίνει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, για την ίδρυση Λιμενικής Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη.

Με αφορμή την συνάντηση που είχε την περασμένη Πέμπτη με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, στον οποίο άλλη μια φορά υποσχέθηκε ότι εξετάζει την πρόταση για ίδρυση Λιμενικής Ακαδημίας στην περιοχή, αν και ούτε στο πρόσφατο νομοσχέδιο παρ ότι μπορούσε δεν κατέθεσε τροπολογία, ούτε φυσικά ζήτησε Προεδρικό Διάταγμα από τον Προκόπη Παυλόπουλο, στην ιστοσελίδα limenikanea.gr, γράφτηκε το παρακάτω σχόλιο: “ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FB .. ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ!

“Λέω τώρα εγώ, ακούγοντας τον διορατικό, στεριανό καπετάνιοπολιτικό ηγέτη του ΥΕΝ κ άλλων τινων διαταράξεων
Όταν έχεις τόσες Ακαδημίες εμπορικού ναυτικού, τόσα ναυτιλιακά, Οικονομικά κ νομικά πανεπιστήμια, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ναυτικά ΕΠΑΛ,κ αλλά κέντρα επιμόρφωσης στη ναυτιλία κ τη ναυτική τέχνη κ επιστήμη είναι δύσκολοαπό πτυχιούχους των παραπάνω εξειδικευμένων εκπ.Ιδρυμάτων να στρατολογήσεις στελέχη εξειδικευμένα, όλων των βαθμίδων κ μετά από μια γρήγορη ταχύρυθμη Εκπαίδευση κ επιμόρφωση δοκίμων, για απόκτηση κοινής νοοτροπίας σαν Λιμενικών, από Λ/Φ, ΥΠ/ΑΞ, ΑΞ, κ εξειδίκευση αναλόγως των σπουδών τους να στελεχώσουν αντίστοιχες θέσεις στο Λιμενικό? 
Κάτι τέτοιες εξαγγελίες ακαδημιών!!!! Από την αετομηλίτσα μέχρι τη Γαύδο μου θυμίζουν κωμικές ταινίες πχ *η μεγάλη των (νερο) μπάτσων σχολή*.

Πηγή: limenikanea.gr