Λέτε να δώσουν ξανά οι Σκοπιανοί στο αεροδρόμιο το όνομα του… Αντιπεριφερειάρχη Έβρου;

Λέτε να δώσουν ξανά οι Σκοπιανοί στο αεροδρόμιο το όνομα του… Αντιπεριφερειάρχη Έβρου;

Την πρόθεση του να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου των Σκοπίων από “Μέγας Αλεξανδρος”, όπως και της εθνικής οδού που συνδέει το κρατίδιο του με την Ελλάδα, εξέφασε ο Πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ ως μια κίνηση καλής θέλησης προς την χώρα μας. Λέτε να δώσουν οι Σκοπιανοί ξανά στο αεροδρόμιο το όνομα του… Αντιπεριφερειάρη Έβρου;

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το αεροδρόμιο των Σκοπίων μέχρι το 2006 που η κυβέρνηση του κρατιδίου αποφάσισε να το μετονομάσει σε «Μέγα Αλέξανδρο»λεγόταν «Πέτροβιτς», όπως ανέφερε στην ραδιοφωνική εκπομπή του STATUS 94.2 ο Σταύρος Αποστολίδης. Βέβαια, το πιο πιθανό είναι η απόφαση των Σκοπιανών αν τελικά προχωρήσουν να είναι το όνομα του «Κίρο Γκλιγκόρωφ», αλλά μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ξεκαθάρισε ότι… δεν δέχεται να δοθεί το… επίθετο του στο αεροδρόμιο.

Ο κ. Πέτροβιτς κουβέντιασε αυτό το θέμα με χιούμορ και διευκρίνισε προς άρση κάθε παρεξηγήσεως, ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την συγκεκρινένη σκοπιανή προσωπικότητα. Ούτε φυσικά επιθυμεί κανένα νέα… συλλαλητήριο σε περίπτωση που επανέλθει το όνομα … Πέτροβιτς στο αεροδρόμιο των Σκοπίων.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ στον STATUS 94.2 για το συγκεκριμένο θέμα