Ειδική πτέρυγα έφτιαξαν οι Τούρκοι στο νοσοκομείο Ανδριανούπολης για ασθενείς απ’ τον Έβρο

Ειδική πτέρυγα έφτιαξαν οι Τούρκοι στο νοσοκομείο Ανδριανούπολης για ασθενείς απ’ τον Έβρο

Δεν φτάνουν οι επισκέψεις των κατοίκων του Έβρου, κυρίως του κεντρικού καιβόρειου στην γειτονική Ανδριανούπολη για κάθε λογής ψώνια, αυξάνονται παράλληλα και εκείνοι που επιλέγουν το νοσοκομείο της τουρκικής πόλης, πληρώνοντας φυσικά από την τσέπη τους.

Με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα σε ελλείψεις προσωπικού που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και το πρόσφατο κλείσιμο της Ορθοπεδικής Κλινικής λόγω έλλειψης γιατρού για εφημερία, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στον ραδιοφωνικό STATUS 94.2 και στον Σταύρο Αποστολίδη, είπε ότι την ίδια στιγμή, στο γειτονικό νοσοκομείο της Αδριανούπολης, οι Τούρκοι έχουν δημιουργήσει ειδική πτέρυγα για την νοσηλεία Ελλήνων ασθενών.

Αυτών δηλαδή που σχεδόν καθημερινά επισκέπτονται το νοσοκομείο της τουρκικής πόλης με αυξανόμενους ρυθμούς και γυρνούν με υψηλότατες αξίες στα τιμολόγια που εκδίδουν για τις υπηρεσίες τους οι Τούρκοι. Την ίδια στιγμή ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου και γιατρός Γιώργος Καίσας βγάζει προπαγανδιστικά βιντεάκια υμνώντας τα έργα(;) της Κυβέρνησης για την υγεία στο Διδυμότειχο και ο διοικητής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Αδαμίδης επαίρεται μονίμως ότι δουλεύουν ρολόι.