Επανασυστήνεται το τμήμα στίβου του Σπάρτακου Διδυμοτείχου με μπροστάρη τον Ολυμπιονίκη Κώστα Γκατσιούδη

Επανασυστήνεται το τμήμα στίβου του Σπάρτακου Διδυμοτείχου με μπροστάρη τον Ολυμπιονίκη Κώστα Γκατσιούδη

Στην επανασύσταση του τμήματος στίβου του Σπάρτακου Διδυμοτείχου προχωρά από το προσεχές καλοκαίρι ο ιστορικός σύλλογος, έχοντας ως μπροστάρη σε αυτήν την κίνηση το μεγαλύτερο όνομα που έχει αναδείξει ο αθλητισμός της πόλης, τον Κώστα Γκατσιούδη.

Μπορεί ο έκτος ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ το 2010 και μεταλλιούχος σε τρία παγκόσμια πρωταθλήματα να έχει ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν συνεργασία με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπου βρίσκεται μια φορά την εβδομάδα, ωστόσο η βάση του παραμένει η γενέτειρά του.

Η ουσιαστικά αδρανοποίηση των Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου, του μοναδικού συλλόγου που είχε απομείνει στην πόλη να καλλιεργεί τον κλασικό αθλητισμό, οδήγησε στην ανάγκη δημιουργίας νέου τμήματος και σε αυτό αποφάσισε να μπει μπροστάρης ο Γκατισούδης αλλά όχι μόνος του.

Ένας ακόμα παλιός πρωταθλητής του ιστορικού Πανελληνίου, ο Χρίστοςε Σαράκογλου, συμφώνησε να ενισχύσει αυτήν την προσπάθεια και ξεκινά να τρέξει την επαναλειτουργία του τμήματος Κλασικού Αθλητισμού του Σπάρτακου Διδυμοτείχου.

Στην ομάδα θα ανήκει και ο γυμναστής, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Γιώργος Τζίρας, που θα έχει τον ρόλο του προπονητή στο τμήμα στίβου που είναι αλήθεια ότι έλειπε από το Διδυμότειχο.

Πηγή: thrakisports.gr