Ο ξενοδόχος Απόστολος Παλακίδης υποψήφιος για Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη

Ο ξενοδόχος Απόστολος Παλακίδης υποψήφιος για Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη

Ο επιχειρηματίας Απόστολος Παλακίδης, ιδιοκτήτης μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνο του πολύ γνωστού ξενοδοχείου της πόλης Thraki Palace, που από τον περασμένο Ιούνιο ξεκίνησε συνεργασία με τον όμιλο Wyndham Groups και απέκτησε το brand «RAMADA» με αποτέλεσμα να μετονομαστεί  σε «RAMADA Plaza Thraki», είναι υποψήφιος να αναλάβει Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην περιοχή.

Μετά τις… περιπέτειες που υπήρξαν στο συγκεκριμένο θέμα με τον… μαϊμού Επίτιμο Πρόξενο, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, Κωνσταντίνο Γκαμπαερίδη, από τον οποίο το Evros-news.gr δέχθηκε συνεχείς συκοφαντικές επιστολές αλλά τον “ξεσκέπασε” με συγκεκριμένα στοιχεία, οι Ρώσοι ψάχνουν για ένα σοβαρό άτομο που να τους εκπροσωπεί με ρόλο Επίτιμου Προξένου στην Αλεξανδρούπολη και όχι μόνο.

Η παρουσία του Απόστολου αλλά και του αδερφού του Κώστα Παλακίδη στην πρόσφατη επίσκεψη του Ρώσου πρέσβη Αντρέι Μασλόβ στην Αλεξανδρούπολη (ο Γκαμπαερίδης ήταν “εξαφανισμένος”), φούντωσε τις φήμες για μια τέτοια εξέλιξη. Βρέθηκε μάλιστα και στη συνάντηση του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη με τον κ.Μασλόβ, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και τουριστικά θέματα. Να επισημάνουμε ότι ο κ.Παλακίδης έχει την αρνοδιότητα του τουρισμού στο Επιμελητήριο Έβρου όπου εξελέγη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιποίηση αρχής παραδέχεται ότι έκανε ο fake Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας Κ.Γκαμπαερίδης

Ο Ρώσος πρέσβης τίμησε τον πατέρα τους

Φυσικά δεν πρέπει να μην αναφερθεί ότι ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αντρέι Μασλόβ, απένειμε κατά την επίσκεψη του στην περιοχή στον πατέρα τους Σταύρο Παλακίδη, Πρόεδρο της ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΛΑΣ ΑΕ, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Ramada Plaza Thraki, τιμητικό μετάλλιο “Για το έργο της διαιώνισης της μνήμης των πεσόντων υπερασπιστών της πατρίδας” του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η τιμητική διάκριση δόθηκε για την πολύτιμη υλική και ηθική βοήθεια που προσέφετην Αλεξανδρούπολη, το οποίο βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης. Η σεμνή τελετή έγινε  το απόγευμα σε αίθουσα του ξενοδοχείου παρουσία λίγων φίλων και συγγενών καθώς και μελών του προσωπικού της εταιρείας ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΛΑΣ ΑΕ.