Α.Ε.Διδυμοτείχου: Ήττα-διασυρμός 5-0 απ’ τον Ορφέα Ξάνθης

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Ήττα-διασυρμός 5-0 απ’ τον Ορφέα Ξάνθης

Ήττα-διασυρμός για την Α.Ε.Διδυμοτείχου στην Ξάνθη, αφού έχασε με 5-0 απ’ τον Ορφέα και μάλιστα δέχθκε όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και φαίνεται να έπαθε ομαδικό… μπλάκ άουτ και γνώρισε την συντριβή, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Κι όμως. Τίποτα δεν έδειχνε στο πρώτο ημίχρονο ότι θα ερχόταν στην επανάληψη η πιο βαριά ήττα που γνώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής οι παίκτες του Κρίστο Τελκίνσκι. Γιατί δημιούργησε και έχασε(άλλη μια φορά) ευκαιρίες να πετύχει γκολ και να προηγηθεί. Γιατί στο 8′ ήρθε η πρώτη πολύ καλή ευκαιρία, με τον Ιντζέ να εκτελεί απευθείας φάουλ και να αναγκάζει τον Ρούφο σε εντυπωσιακή απόκρουση στη δεξιά του γωνία.

Στο 32′ νέα καλή ευκαιρία για την ΑΕΔ. Ο Εμρέ έκανε μια σέντρα από δεξιά, με τον Βασίλη Καραγκιόζη στη προσπάθειά του για απομάκρυνση, να στέλνει τη μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Ρούφου και κόρνερ και να μην έρχεται το αυτογκόλ που θα έβαζε μπροστά τους φκλοξενούμενους. Στο επόμενο λεπτό (33′)… απάντησε ο Ορφέας μετά την εκτέλεση του κόρνερ για την ΑΕ Διδυμοτείχου, ο Πασχαλάκης έφυγε γρήγορα στη κόντρα, μετά από μπαλιά στη πλάτη της άμυνας, έκανε το σουτ από καλό σημείο, αλλά είδε τον Άγγελο Συριτούδη σε ετοιμότητα, να μπλοκάρει.

Απάντησε με τη σειρά της και η ΑΕ Διδυμοτείχου στις ευκαιρίες του Ορφέα στο 38′, με τον Γιαννόπουλο να κουβαλάει τη μπάλα για περίπου μισό γήπεδο, να επιχειρεί και το σουτ, αλλά να βλέπει τον Ρούφο και πάλι να κρατάει το 0-0.

Κι αφού οι παίκτες του Τελκίνσκι άλλη μια φορά δεν στάθηκαν ικανοί να σκοράρουν, άρχισε ο καιγισμός των γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Κώστας Ξαντινίδης στο 58′ έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, και έβαλε μπροστά  1-0 την ομάδα του. Στο 64′  δεύτερο γκολ για τον Ορφέα αφού ο Πασχαλάκης έκανε σέντρα από αριστερά, ο Χιντ Ιμέρ έπιασε μια δυνατή κεφαλιά, με τη μπάλα να τραντάζει αρχικά το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχει να καταλήγει στα δίχτυα του Συριτούδη.

Τρίτο γκολ για τον Ορφέα στο 68′ με σκόρερ για την ομάδα της Ξάνθης και πάλι τον Ιμέρ. Στη συνέχεια ο Πασχαλάκης που ήταν και ο κορυφαίος του ματς, πέτυχε δύο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό και πού βαρύ 5-0 για την Α.Ε.Διδυμοτείχου, που γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και έδειξε ότι δεν πατάει καθόλου καλά εδώ και αρκετό καιρό.

 

ΑΕΔ: Κρίστο Τελκίνσκι ξεκίνησε με τους: Συριτούδη Α., Θάνο, Καζαλά, Χρίστεφ, Παταλιάκα, Αβογιάν, Σιμτσάκη, Πετρόπουλο, Εμρέ, Γιαννόπουλο, Ιντζέ.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ο Μπάμπης Χατζημεστής ξεκίνησε με τους: Ρούφο, Τζαμπάζ, Μαλαδένη, Μακράκη, Τορομανίδη, Μαυρόπουλο, Καραγκιόζη Β., Μπουνταγκίδη, Πασχαλάκη, Ξαντινίδη, Ιμέρ

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Ορφέας Ξάνθης – ΑΕ Διδυμοτείχου 5-0

Καβάλα – Ελπίδα Σκουτάρεως 0-2

Μ. Αλέξανδρος Καρπερής – Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-3

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Δόξα Προσκυνητών 1-0

Νέστος Χρυσούπολης – Άρης Αβάτου 0-1

Απόλλων Παραλιμνίου – Αετός Ορφανού 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΑΓΩΝΕΣ)

1.Απόλλων Παραλιμνίου 36 (29-8)
————————————
2. Ελπίδα Σκουτάρεως 33 (19-11)

3. Καβάλα 30 (23-12)

4. Αετός Ορφανού 30 (24-16)

5. Νέστος Χρυσούπολης 24 (15-9)

6. Άρης Αβάτου 22 (12-12)

7. Ορφέας Ξάνθης 21 (19-17)

————————————

8. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 20 (14-20)

9. ΑΕ Διδυμοτείχου 17 (10-19)

10. Δόξα Προσκυνητών 15 (17-27)

11. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 10 (8-28)

12. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 9 (12-26)

Πηγή: thrakisports.gr