“Εφτάψυχη” η Εβρίτισσα τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, συνεχίζει στο Survivor με τη στήριξη του κόσμου

“Εφτάψυχη” η Εβρίτισσα τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, συνεχίζει στο Survivor με τη στήριξη του κόσμου

Οι συμπαίκτες της στην ομάδα των Διάσημων, μπορεί να έχουν κυριολεκτικά… σκυλιάσει με την εντυπωσιακή συμπατριώτισσα μας τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και να θέλουν να αποχωρήσει από το Survivor, αλλά αυτή αποδεικνύεται “εφτάψυχη”. Τις δυο φορές που ήταν προτεινόμενη προς αποχώρηση, ο κόσμος με τις ψήφους του την κράτησε το γνωστό παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Η Εβρίτισσα τραγουδίστρια, που μεγάλωσε στα Λουτρά Αλεξανσδρούπολης όπου μένουν οι γονείς και ο αδερφός της, είχε προφανώς και τις δυο φορές μεγάλη στήριξη και από τους συντοπίτες μας, πολλοί από τους οποίους πήραν μέρος στην ψηφοφορία και συνέβαλλαν ώστε να συγκεντρώσει πολλούς ψήφους και μαζί με την τηλεπαρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να παραμείνουν.

Έτσι αποχώρησε η Κατερίνα Χαλικιά, η δεύτερη παίκτρια που αποτελεί παρελθόν για την ομάδα των διασήμων στο Survivor, αφού το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ελένη Χατζίδου. Κι όσο την… πολεμούν κάποιοι και κάποιες μέσα από την ομάδα της, η Χατζίδου δείχνει πιο αποφασιστική και δυνατή, με στόχο να φτάσει πολύ μακριά και να διαψεύσει όσους ήθελαν ή θέλουν να αποχωρήσει νωρίς.