“Εγραψε” κανονικά τους Εβρίτες ο θρακιώτης Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα κομμένα δρομολόγια

“Εγραψε” κανονικά τους Εβρίτες ο θρακιώτης Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα κομμένα δρομολόγια

“Ούτε φωνή ούτε ακρόαση” δεν υπάρχει απ’ την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για τα κομμένα δρομολόγια του Intercity από και προς τα Δίκαια, που έχουν σταματήσει εδώ και ένα μήνα. Φαίνεται ότι ο θρακιώτης Διευθύνων Σύμβουλος Φίλιππος Τσαλίδης, πρώην βουλευτής της Ν.Δ και νυν πολιτευτής των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου στην Ξάνθη, “έγραψε” κανονικά τους Εβτίτες και τις διαμαρτυρίες τους.

Επιβεβαιώνεται δυστυχώς αυτό που έγραψε το Evros-news.gr από πληροφορίες που είχε. Ότι δηλαδή, αν και έχει αποφασιστεί μετά τις αντιδράσεις κυρίως από τον βόρειο Έβρο, να ξαναρχίσουν τα δρομολόγια την 1η Φεβρουαρίου, αλλά αυτά “πάγωσαν”  επειδή βλέπει πως σταμάτησαν οι διαμαρτυρίες, πιστεύοντας ότι τελικά θα ξεχαστεί. Γιατί όντως οι θεσμικοί εκπρόσωποι του νομού άφησαν το θέμα στην τύχη του και δεν συνέχισαν στέλνοντας επιστολές ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον κ.Τσαλίδη. Τον οποίο πρέπει να… κράξουν άγρια και δημόσια και να τον θέσουν προ των ευθυνών του. Τουλάχιστον ως τον Σεπτέμβριο του 2018 που θα μείνει στη θέση του, βάση της συμφωνίας μεταβίβασης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς, να κάνει κάτι για την περιοχή απ’ την οποία κατάγεται και όχι να δίνει λύσεις για όλες τις άλλες περιοχές της Ελλάδος, εκτός της Θράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΤΡΑΙΝΟΣΕ: “Παγώνει” την επανέναρξη των δρομολογίων από 1 Φεβρουαρίου λόγω έλλειψης… αντιδράσεων

Γιατί την τελευταία απόφαση που διαβάζουμε δημοσιευμένη στο επίσημο σάιτ της εταιρείας, είναι αυτή στις 9 Φεβρουαρίου που αναφέρει: “Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογεί λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Δελφών σε αντικατάσταση της σιδηροδρομικής τους μετακίνησης. Συνεπής στη δέσμευσή της για την συνεχόμενη παροχή υπηρεσιών μετακίνησης των κατοίκων του Δήμου Δελφών, από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. δρομολογεί λεωφορεία με προορισμό και αφετηρία την Τιθορέα και τον Μπράλο αντίστοιχα, και ενδιάμεσες στάσεις τους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς Αμφίκλειας και Λιλαίας”.

Για τους Δελφούς, την Τιθορέα και τον Μπράλο δηλαδή ο κ.Τσαλίδης βρήκε λύση. Για τον Έβρο, τις Φέρες, το Σουφλί, το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, τα Δίκαια, δεν τον ενδιαφέρει προφανώς κάνει το ίδιο.