Ομιλία για την Πλωτινόπολη Διδυμοτείχου στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Ομιλία για την Πλωτινόπολη Διδυμοτείχου στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Ομιλία του αρχαιολόγου της ΙΘ’ Εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Ματθαίου Κουτσουμανή με θέμα: «Πλωτινόπολις Διδυμοτείχου: Στα ίχνη της διαδρομής της από τους προϊστορικούς μέχρι τους παλαιοχριστιανικούς χρόνους», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 φεβρουαρίου 2018 στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης καλεί όλα τα μέλη του σε τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έκθεση Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Ανακοίνωση ισολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2017.
  3. Ανακοίνωση προϋπολογισμού έτους 2018.
  4. Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  5. Συζήτηση και έγκριση ή απόρριψη των υπ’ αριθμ. 1, 2, 3 και 4 θεμάτων.
  6. Τροποποίηση του καταστατικού.
  7. Διάφορα.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Πριν την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης θα παρακολουθήσουμε την ομιλία του αρχαιολόγου της ΙΘ’ Εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Ματθαίου Κουτσουμανή με θέμα: «Πλωτινόπολις Διδυμοτείχου: Στα ίχνη της διαδρομής της από τους προϊστορικούς μέχρι τους παλαιοχριστιανικούς χρόνους».