Φέρες: Σεμινάριο για αγρότες με τίτλο «Αποτελεσματική Διαπραγμάτευση»

Φέρες: Σεμινάριο για αγρότες με τίτλο «Αποτελεσματική Διαπραγμάτευση»

Ειδικά σχεδιασμένο σεμινάριο για αγρότες με τίτλο «Αποτελεσματική Διαπραγμάτευση» διοργανώνει το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις Φέρες Έβρου στις 21 Φεβρουαρίου, όπου αξίζει να σημειωθεί ότι οι θέσεις είναι πλέον περιορισμένες, και στη Δράμα στις 22 Φεβρουαρίου.

Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στον αγρότη – παραγωγό τις γνώσεις και τις τεχνικές που θα τον βοηθήσουν να διαπραγματεύεται σωστά με τους πελάτες και τους προμηθευτές του.

Συνοπτικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ειδικές ενότητες για την προετοιμασία της διαπραγμάτευσης και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται καθώς επίσης και ομαδικές ασκήσεις. Τέλος, δίνονται στους συμμετέχοντες πρακτικά εργαλεία ώστε να είναι σε θέση να επιτυγχάνουν θετικότερες συμφωνίες, να πουλούν τα προϊόντα τους με καλύτερους και πιο κερδοφόρους όρους και να αγοράζουν τις προμήθειες τους σε τιμές που ανταποκρίνονται στην αξία τους.

Απευθύνεται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους αγρότες.

Στο τέλος του προγράμματος, θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης και χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό.

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα που ενδυναμώνουν τις επιχειρηματικές ικανότητες και παρέχουν επικαιροποιημένες γνώσεις, πληροφόρηση, καθοδήγηση και δικτύωση στους αγρότες. Η θεματολογία των προγραμμάτων περιλαμβάνει: Επιχειρηματικό Σχεδιασμό, Δημιουργία επώνυμων αγροτικών προϊόντων, Εμπόριο και κανάλια διανομής, Οργάνωση και Διαχείριση αγροτικών οργανώσεων, Πιστοποιήσεις και επιχειρηματικά οφέλη, Εξαγωγές φρέσκων φρούτων και λαχανικών, Φορολογικά θέματα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα αλλά και για το πλάνο διεξαγωγής τους μπορείτε να ενημερωθείτε από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» στο τηλέφωνο 210 37 39 126, καθώς και στο www.excelixi.org.

Πηγή: voria.gr