Δυο νέοι Εβρίτες μουσικοί στην δισκογραφική δουλειά “ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΡΑΚΩΝ” του κορυφαίου Βαγγέλη Παπαναστασίου

Δυο νέοι Εβρίτες μουσικοί στην δισκογραφική δουλειά “ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΡΑΚΩΝ” του κορυφαίου Βαγγέλη Παπαναστασίου

Δυο νέοι Εβρίτες μουσικοί, θα είναι μεταξύ αυτών που μεττέχουν στη νέα δισκογραφική κατάθεση “ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΡΑΚΩΝ” του κορυφαίου συντοπίτη μας βιρτουόζου του κλαρίνου Βαγγέλη Παπαναστασίου.

Ο ίδιος έχει την επιθυμία να υπάρξει στο νέο του CD συνεύρεση και συνεργασία τραγουδιστών και μουσικών  και αυτή σιγά σιγά παίρνει σάρκα και οστά. Δυο από τις εκπλήξεις λοιπόν του CD που ετοιμάζονται στο στούντιο είναι και ο Χρήστος Κισσούδης  από τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου, αλλά και ο ταλαντούχοε μουσικόε στην γκάιντα, συνεργάτηε και συγχωριανός του από τον Απαλό, ο Γιώργος Μπεζιργιαννίδης, με καταγωγή από το Σπήλαιο Ορεστιάδας και τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου.

Ο ίδιος ο σπουδαίος Βαγγέλης Παπαναστασίου λέει για τον Χρήστο Κισσούδη: Αν και από πολύ μικρός στην τέχνη της ψαλτικής, η αγάπη του για το τραγούδι και ιδιαίτερα στα τραγούδια των Μεταξάδων…. δεν με άφησε αδιάφορο!!! Χρήστο σ’ευχαριστώ πολύ που με τίμησες!!!

Ενώ για τον Γιώργο Μπεζιργιαννίδη τονίζει: ” επιθυμία μου για συνεύρεση και συνεργασία τραγουδιστών και μουσικών στην επόμενη δισκογραφική μου κατάθεση ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΡΑΚΩΝ. Είχα την χαρά να έχω στο στούντιο ένα νέο και ταλαντούχο μουσικό στην γκάιντα συνεργάτη και χωριανό μου από τον Απαλό τον Γιώργο Μπεζιργιαννίδη με καταγωγή από το Σπήλαιο Ορεστιάδας και τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου!!! Πραγματικά χαίρομαι όταν βλέπω νέους μουσικούς να ξεχειλίζουν από ταλέντο !!! Γιώργο ευχαριστώ πολύ που με τίμησες!!!  Οι ηχογραφήσεις συνεχίζονται”.

Κι εμείς περιμένουμε το αποτέλεσμα, που είμαστε σίγουροι πως με τέτοια συνένωση δυνάμεων κιαι ταλέντου, θα είναι εκπληκτικό.