Ουζουνίδειο ημερολόγιο στην ΔΕΥΑΑλεξανδρούπολης. Προκήρυξαν χθες θέση, αλλά η προθεσμία έληξε στις 17 Φεβρουαρίου!!!

Ουζουνίδειο ημερολόγιο στην ΔΕΥΑΑλεξανδρούπολης. Προκήρυξαν χθες θέση, αλλά η προθεσμία έληξε στις 17 Φεβρουαρίου!!!

Δικό τους ημερολόγιο, το… Ουζουνίδειο, προς τιμήν του νέου Προέδρου Γιώργου Ουζουνίδη, φαίνεται ότι έχουν στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης. Γιατί προκήρυξαν χθες 20 Φεβρουαρίου θέση τεχνικού ασφαλείας, έδωσαν προθεσμία 5 εργάσιμων ημερών, αλλά αυτή λήγει στις… 17 Φεβρουαρίου. Έληξε δηλαδή εδώ και τρεις ημέρες από την απόφαση που δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Φαίνεται ότι στην ΔΕΥΑΑ εκτός απο τα γνωστά μέχρι σήμερα ημερολόγια, δηλαδή το Ιουλιανό και το Γρηγοριανό,   ισχύει πλέον και το ….Ουζουνίδειο Ημερολόγιο. Αυτά ούτε επί του… γίγαντα Βαγγέλη Μυτιληνού δεν συνέβαιναν, για να είμαστε δίκαιοι. Ο πρώην Πρόεδρος, ιδιαίτερα σε θέματα διαγωνισμών, δεν άφηνε τίποτα στην τύχη. Τα πρόσεχε ιδιαίτερα και τέτοια λάθη δεν γινόταν.

Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ που έχει αριθμό πρωτοκόλου 679) χθες 20/02/2018 και ώρα 13:02:27 ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Γιώργος Ουζουνίδης μας πληροφορεί ότι:

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ έχoυσα την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο έχων τα εξής προσόντα……..Να καταθέσει εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από τη δημοσίευση της παρούσης, ήτοι μέχρι και την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2018, την προσφορά του..

Φαίνεται πως με το δικής του έμπνευσης νέο ημερολόγιο που θα αποκαλείται εφεξής και Ουζουνίδειο, οι ημέρες θα μετράνε προς τα πίσω. Τι να υποθέσει κάποιος: Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έγινε λάθος  εκ παραδρομής με τις ημερομηνίες (το πιθανότερο) και ελπίζουμε να μην είναι καμιά “φωτογραφική” διάταξη για κάποιον που ήδη κατέθεσε τα δικαιολογητικά του.

Ότι και αν  ισχύει πάντως, ο νέος Πρόεδρος Γιώργος Ουζνουνίδης, άλλο ένα… φυντάνι του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη (που τους βρίσκει έναν-έναν), έκανε ήδη αίσθηση με το συγκεκριμένο συμβάν, όποια και αν είναι η εξήγηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ κ.ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΔΕΥΑΑ

Υ.Γ: Επειδή είχε μαθαίνουμε ένα… άγχος και μια αγωνία αν θα ασχολούμασταν μαζί του, καλύτερη αφορμή δεν θα μπορούσε να μας δώσει ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης.