Ο Εθνικός Ύμνος από την Φιλαρμονική του Κυπρίνου Ορεστιάδας(video)

Ο Εθνικός Ύμνος από την Φιλαρμονική του Κυπρίνου Ορεστιάδας(video)

Μια συγκινητική στιγμή έζησαν όσοι βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, στο γήπεδο του χωριού Κυπρίνος της Ορεστιάδας για το 1ο Διασυνοριακό τουρνουά ποδοσφαίρου Ελληνοβουλγαρικής φιλίας ανάμεσα στις ομάδες Ivailogrand και Θύελλα Κυπρίνου.

Πριν την  έναρξη οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και η Φιλαρμονική του Κυπρίνου ανέκρουσε τον Εθνικό μας Ύμνο. Είναι άλλη μια σημαντική δραστηριότητα που έχει να επιδείξει το συγκεκριμένο, πολύ όμορφο χωριό που βρίσκεται κοντρά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Οι άνθρωποι του, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιώργο Σιώπη αλλά και την συμπαράσταση όλων, παρουσιάζουν συνεχείς εκδηλώσεις και δραστηριότητες και δίνουν μια “εικόνα” ζωντάνιας και οργάνωσης που μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα χωριά του νομού μας.

Gepostet von Giorgos Siopis am Sonntag, 18. Februar 2018

Για την ιστορία να τονίσουμε ότι ο αγώνας έληξε 1-1 στην κανονική διάρκεια και 6-5 στα πέναλτι για την Θύελλα Κυπρίνου. Ο κ.Σιώπης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά: “Ευχαριστώ του ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΆΔΑΣ για τη συνδιοργάνωση, το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη, τον Πρόεδρο ΚΠΑΔΟ Αλεξανδρο Μπαρμπούδη, την Dobrina Chotrova για τη στήριξη στην οργάνωση της εκδήλωσης, τη Φιλαρμονική Κυπρίνου και την ομάδα του Ivailogrand.