ΔΕΙΤΕ πολλά ΒΙΝΤΕΟ απ’ τα χιόνια που ήρθαν πλέον παντού στον βόρειο Έβρο

ΔΕΙΤΕ πολλά ΒΙΝΤΕΟ απ’ τα χιόνια που ήρθαν πλέον παντού στον βόρειο Έβρο

Ολόκληρη η περιοχή του βορείου Έβρου και η πόλη της Ορεστιάδας που έμενε μέχρι προν λίγη ώρα ανεπηρέαστη από τις χιονοπτώσεις, έχει αρχίσει πλέον να καλύπτεται από παχύ στρώμα χιονιού, που ήρθε για τα καλά πλέον και σε πεδινές περιοχές, για πρώτη φορά τον φετινό χειμώνα. 

Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων έπεσαν διάνα αυτή την φορά, αφού ο νομός Έβρου είδε… άσπρη μέρα στο μεγαλύτερο κομμάτι του και παρά τις δυσκολίες που δημιουργούνται στις μετακινήσεις, αν δούμε τον τρόπο που χαίρονται πολλοί για την επέλαση του χιονιά, μάλλον το ήθελαν.

Πάντως οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκοντυαι σε ετοιμότητα και επιφυλακή, προκειμένου να κρατήσουν ανοιχτούς τους εθνικούς δρόμους, γιατί στους επαρχιακούς τόσο της περιφέρειας Διδυμοτείχου όσο και Ορεστιάδας, άρχισε ήδη να γίνεται δύσκολη η κίνηση των αυτοκινήτων που δεν διαθέτουν αλυσίδες.

Ανάλογα με την εξέλιξη τιου χιονιού, θα αποφασιστεί από τους δημάρχους του Έβρου αν και ποιά σχολεία θα λειτουργήσουν ή θα παραμείνουν κλειστά. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή και παραμένει ανοιχτό, τουλάχιστον ως τώρα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση