ΧΑΜΟΣ πανελλαδικά απ’ την ανάδειξη του Evros-news.gr των δηλώσεων Καίσα για Novartis

ΧΑΜΟΣ πανελλαδικά απ’ την ανάδειξη του Evros-news.gr των δηλώσεων Καίσα για Novartis

Χαμός έχει γίνει πανελλαδικά από την ανάδειξη των δηλώσεων του βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καίσα που έκανε το Evros-news.gr, όπου παραδέχθηκε πως έχει συμμετάσχει και αυτός όπως και χιλιάδες άλλοι γιατροί ,σε εκπαιδευτικά ταξίδια της Novartis και άλλων φαρμακευτικών εταιρειών. Τα κορυφαία ενημερωτικά σάιτ των Αθηνών αναδημοσίευσαν το θέμα, ενώ η πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, φιλοξένησε δηλώσεις του κ.Καίσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΧΗ-ΣΟΚ Καίσα: “Συμμετείχα και εγώ σε εκπαιδευτικά ταξίδια που διοργάνωνε η NOVARTIS”

Βέβαια, οι περισσότεροι συνάδερφοι δεν ανέφεραν ως πηγή του θέματος το evros-news.gr, αλλά αυτά συμβαίνουν. Τουλάχιστον υπήρξε η αναφορά του ραδιοφωνικού σταθμού STATUS 94.2 και της εκπομπής του Σταύρου Αποστολίδη, όπου και έκανε τις δηλώσεις του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου και γιατρός στο επάγγελμα Γιώργος Καίσας. Από εκεί άλλωστε τις πήραμε και τις αναδείξαμε εμείς, με αποτέλεσμα συνάδερφοι να μας τηλεφωνήσουν για περισσότερες λεπτομέρειες.

Σήμερα ο υπεύθυνος του site μας Κώστας Πιτιακούδης μίλησε για το θέμα σε αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, επαναλαμβάνοντας απλά όσα υποστήριξε ο ίδιος ο κ.Καίσας. Τουλάχιστον αυτός ήταν ειλικρινής και το παραδέχθηκε, ενώ κάποιοι άλλοι συνάδερφοι του στο νομό προτιμούν την… εκκωφαντική σιωπή.