Χιονοκαταιγίδα τη νύχτα στο βόρειο Έβρο. Παραμένουν τα προβλήματα με διακοπές ρεύματος (video)

Χιονοκαταιγίδα τη νύχτα στο βόρειο Έβρο. Παραμένουν τα προβλήματα με διακοπές ρεύματος (video)

Με χιονοκαταιγίδες τη νύχτα στην περιοχή του βορείου Έβρου και μάλιστα σε ορισμένα σημεία πολύ έντονες, αλλά και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες να παραμένουν μέχρι και αύριο, συνεχίζεται η κακοκαιρία στο νομό μας.

Τα συνεργεία της Αντιπεριφέρειας και των δήμων πάντως δουλεύουν συνέχεια και έχουν καταφέρει να κρατούν ανοιχτούς τους δρόμους, κυρίως το εθνικό δίκτυο αλλά και στο επαρχιακό δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Αντίθετα, υπάρχουν προβλήματα με τις συχνές διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, αφού χθες το βράδυ για μεγάλο χρονικό διάστημα η περιοχή της Ορεστιάδας βυθίστηκε στο σκοτάδι.

Γιατραδες Εβρου / κοντά στο Παλιουρι χιονοκαταιγιδα μόλις τωρα με -2 παρακαλω ! Αφιερωμένο παιδια !

Gepostet von Yiannis Chatzitrakosas am Dienstag, 27. Februar 2018

Το ίδιο συμβαίνει πάντως και αυτή την στιγμή, αφού η τάση του ρεύματος πέφτει συνέχεια και τα τελευταία λεπτά υπήρξε και πάλι στον βόρειο Έβρο διακοπή στην ηλεκτροδότηση.

Ορεστιαδα κεντρικη πλατεια!Paris Douloudis

Gepostet von Ορεστης Ορεστιαδιτης am Montag, 26. Februar 2018

Στο νότιο κομμάτι του Έβρου, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης δηλαδή, το χιόνι… προσπέρασε και πήγε προς τα βόρεια, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τα σχολεία είναι ανοιχτά και λειτουργούν, σε αντίθεση με τους δήμους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου όπου και σήμερα παραμένουν κλειστά όλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του Αποστόλη Αραμπατζή από την Δόξα Διδυμοτείχου