Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για ενημέρωση ο Εμπορικός Σύμβουλος της Γαλλικής Πρεσβείας

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για ενημέρωση ο Εμπορικός Σύμβουλος της Γαλλικής Πρεσβείας

Τον Λιμένα Αλεξανδρούπολης και τα Γραφεία του Οργανισμού Λιμένα επισκέφθηκαν ο κ. PIERRE LIGNOT, Εμπορικός Σύμβουλος και Διευθυντής του τμήματος Business France της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα και η κ. ΘΑΛΕΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Εμπορικό Ακόλουθο στο ίδιο τμήμα.

Η Γαλλική αποστολή βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για την ημερίδα με θέμα «Η Γαλλική τεχνογνωσία: Ευκαιρία συνεργασιών μεταξύ Γαλλικών και Ελληνικών Επιχειρήσεων» που διοργανώνεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο, το Τμήμα Business France της Γαλλικής Πρεσβείας και το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Την Αποστολή υποδέχθηκε από τον Οργανισμό ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ και ο Νομικός Σύμβουλος κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, οι οποίοι ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τις δυνατότητες αξιοποίησης του λιμένα στους τομείς των Συνδυασμένων Μεταφορών και Θαλάσσιου Τουρισμού, τις διαδικασίες που θα υιοθετηθούν για να προχωρήσει η αξιοποίηση και τα παράλληλα projects που έχουν αλληλοσύνδεση με την προοπτική αυτή (αναβάθμιση σιδηροδρομικού δικτύου και ανάπτυξη  Εμπορευματικού Κέντρου).