“Προετοιμάζομαι για υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης”

“Προετοιμάζομαι για υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης”

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, επιβεβαιώνοντας τα όσα ακούγονται εδώ και αρκετό καιρό, ανακοίνωσε για πρώτη φορά δημόσια σήμερα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS  94.2, ο πρώην Αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Γιώργου Αλεξανδρή, ο Φραγκιούλης Δούκας.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης δήλωσε ότι αυτόν τον καιρό, μαζί με μια ομάδα συνεργατών του, προετοιμάζονται για την διεκδίκηση του δήμου της πρωτεύουσας του νομού, επικεντρώνοντας στην καταγραφή και τον εντοπισμό των προβλημάτων της καθημερινότητας. Ωστόσο απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για ειλημμένη και αμετάκλητη απόφαση που δεν θα αλλάξει μέχρι την διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών.

Να θυμίσουμε επίσης, ότι ο Φραγκούλης Δούκας φέρονταν ως ο άνθρωπος που είχε… παραγγείλει σε εταιρεία δημοσκοπήσεων, την έρευνα που έγινε τους περασμένους μήνες στην Αλεξανδρούπολη με βασικό ερώτημα σε όσους δέχθηκαν τηλεφώνημα, ποιόν θα ψήφιζαν για δήμαρχο. Το όνομα του τότε βρισκόταν μαζί με άλλα πέντε.

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει και να αξιολογήσει τον νυν δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, ο κ.Δούκας περιορίστηκε να επισημάνει ότι έχει αλαζονική συμπεριφορά και αδυναμία συνεργασίας για το καλό της πόλης και την επίλυση των προβλημάτων.