Μόνο 28 Ξενοδοχεία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ υιοθέτησαν το Ελληνικό πρωϊνό

Μόνο 28 Ξενοδοχεία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ υιοθέτησαν το Ελληνικό πρωϊνό

Μπορεί να έχουν φτάσει τα 1.000 τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα που εμπιστεύονται και έχουν υιοθετήσει το Ελληνικό πρωϊνό, αλλά δυστυχώς στην περιοχή της ΑΜ-Θ είναι μόλις 28. Πάντως σε καθημερινή βάση αυξάνονται τα σύμφωνα συνεργασίας μεταξύ των Ξενοδόχων και των τοπικών παραγωγών.
«Πιστεύω πως το Ελληνικό πρωϊνό παρουσιάζει μια μεγάλη δυναμική και θα συμπαρασύρει πολλούς, ακόμα και αυτούς που διστάζουν να το υιοθετήσουν». Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Δίκτυο ΑΜ-Θ, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Αλέξανδρος Βασιλικός.


Ο κ. Βασιλικός υπογράμμισε πως στα Ξενοδοχεία που υιοθέτησαν το Ελληνικό πρωϊνό, οι κριτικές των πελατών στην ιστοσελίδα τους, αποτέλεσε και τον «κράχτη» για την προσέλκυση και άλλων πελατών! Τα σχόλια θα συμπεριληφθούν και στην κεντρική ιστοσελίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου.
«Εμείς επενδύουμε στην εξωστρέφεια και στην διαφήμιση του Ελληνικού πρωϊνού στο Εξωτερικό. Στοχεύουμε στη σύνδεση των Ξενοδοχείων, με τον τουρισμό και με τοπικούς παραγωγούς και αυτό θα ανοίξει και θέσεις εργασίας, με την ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας και των συνεταιρισμών», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Βασιλικός.

Πηγή: ΕΡΤ Κομοτηνής

Συντάκτης: Βασιλική Μαχαίρα