Το Διδυμότειχο μετακομίζει σήμερα στην Αλεξανδρούπολη για το ματς της ΑΕΔ με τη Δόξα Προσκυνητών

Το Διδυμότειχο μετακομίζει σήμερα στην Αλεξανδρούπολη για το ματς της ΑΕΔ με τη Δόξα Προσκυνητών

Στην Αλεξανδρούπολη μετακομίζει σήμερα όλο το Διδυμότειχο, για το κρίσιμο και καθοριστικό ματς της ΑΕΔ στη “μάχη” της παραμονής, με αντίπαλο την Δόξα Προσκυνητών που θα διεξαχθεί στο “Φώτης Κοσμάς” λόγω ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου στην φυσική της έδρα.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 3 μ.μ και χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία γι’ αυτό  το νέο «τελικό» με την ομάδα των Προσκυνητών. Ο Βούλγαρος τεχνικός Κρίστο Τελκίνσκι δεν αντιμετωπίζειπροβλήματα απουσιών.

Στην αποστολή επιστρέφουν ο τιμωρημένος Αβογιάν που εξέτισε την ποινή του και οι Κώστας Συριτούδης, όπως και ο 16χρονος Δημήτρης Αλεξακίδης, ωστόσο θα απουσιάσει ο Βούλγαρος Αλεξάντερ Χρίστεφ.

Η ΑΕΔ μετά την νικη «οξυγόνο» στον Ξηροπόταμο επί του Μέγα Αλέξανδρου, θέλει τουλάχιστον 3 νίκες στα επόμενα παιχνίδια ώστε να φτάσει τους 30 βαθμούς και να ξεπεράσει μια από τις ομάδες της Ξάνθης, Ορφέα και Άβατο που έχουν 25 βαθμούς.

Οι 20  της αποστολής στην Α.Ε.Διδυμοτείχου είναι οι Αγγ. Συριτουδης, Κ. Συριτούδης, Αλεξακίδης, Θάνος, Νικολαΐδης, Τζανετάκος, Πατιαλιάκας, Τερτσούδης, Πετρόπουλος, Καζαλας, Παπούδης, Καπετανίδης, Ζαφειρόπουλος, Γιαννόπουλος, Εμρέ, Σιμτσάκης, Φωτσιτζούδης, Σουλεϊμάν, Παντελίδης και Ιντζές.

Φυσικά αναμένεται να βρεθεί πολύς κόσμος από το Διδυμ΄ποτειχο σήμερα το απόγευμα στο “Φώγτης Κοσμάς”, αλλά και πολλοί που κατάγονται από την περιοχή και μένουν στην πρωτεύουσα του νομού, η οποία για πρώτη φορά φέτος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αγώνα Γ’ εθνικής.

Πηγή: trhakisports.gr