Μήνυμα συμπαράστασης στους δύο στρατιωτικούς στις φανέλες Ορέστη Ορεστιάδας και Ιπποκράτη

Μήνυμα συμπαράστασης στους δύο στρατιωτικούς στις φανέλες Ορέστη Ορεστιάδας και Ιπποκράτη

Ένα συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης προς τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που έχουν συλληφθεί και κρατούνται από τους Τούρκους στην Αδριανούπολη, έστειλαν με μπλουζάκια που φόρεσαν ο Ορέστης Ορεστιάδας και ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Δραγάνας, στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. Με πρωτοβουλία του Ορέστη, οι παίκτες του εμφανίστηκαν με τις συγκεκριμένες φανέλες που ανέφεραν τα ονόματα των στρατιωτικών και την φράση «Οι σκέψεις μας μαζί σας» και αμέσως θέλησαν να πράξουν το ίδιο και εκείνοι του Ιπποκράτη.

Ο πρόεδρος του Ορέστη Αλέξης Δημητριάδης μιλώντας στον Πάνο Θρακιώτη του tvthrakiotis.com (από όπου και η φωτογραφία), ευχήθηκε γρήγορα τα παιδιά να επιστρέψουν στην Ελλάδα και ειδικά ο Δημήτρης Κούκλατζης, που όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά «είναι στέλεχος της ομάδας και κάθε Κυριακή ήταν στο γήπεδο και βοηθούσε με τον τρόπο του στην προσπάθειά του» (θυμηθείτε σχετικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ).

«Είμαστε κοντά στον Δημήτρη, στον Άγγελο και συμπαραστεκόμαστε στους ίδιους και στις οικογένειές τους», σχολίασε ο πρόεδρος του Ορέστη Ορεστιάδας και ευχαρίστησε δημόσια τον σύλλογο του Ιπποκράτη που αμέσως ανταποκρίθηκε θετικά στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Πλέον όλοι περιμένουν την δίκη των δύο στρατιωτικών την Δευτέρα στα δικαστήρια της Αδριανούπολης.

Πηγή: thrakisports.gr