Αυτός είναι ο λογαριασμός για όσους απ’ το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ θέλουν να βοηθήσουν τον μικρό Χάρη

Αυτός είναι ο λογαριασμός για όσους απ’ το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ θέλουν να βοηθήσουν τον μικρό Χάρη

Είναι συγκινητική και τεράστια η ανταπόκριση των χιλιάδων φίλων αναγνωστών του Evros-news.gr, στην έκκληση μας να βοηθήσουμε όλοι τον μικρό Χάρη από την Ορεστιάδα. Επειδή όμως δεχθήκαμε πολλά τηλεφωνήματα από το εξωτερικό, από φίλους που ήθελαν να βοηθήσουν και δεν μπορούσαν να κάνουν κατάθεση γιατί έλειπε ένα στοιχεία, σας παρουσιάζουμε τον πλήρη λογαριασμό.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

BIC: ETHNGRAA

ΙΒΑΝ.
GR1501104400000044034819480
Δικαιούχος.
ΒΑΡΣΑΜΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ποσό πρέπει να συγκεντρωθεί ως την Παρασκευή 9 Μαρτίου

Ο μικρός Χάρης είναι 11 χρονων κάτοικος Ορεστιάδας και πήγαινε στο 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ. Πάσχει από γλοίωμα [όγκος] στο κεφάλι που αγκάλιασε το οπτικό του νεύρο.
Αυτή την ώρα ο Χάρης είναι τυφλός και δίνει τη μάχη του για ΖΩΗ!! Νοσηλεύεται στην Αθήνα στην Ογκολογική μονάδα Παίδων (Αγλαϊα Κυριακού) ΕΛΠΙΔΑ και χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση μέσα στην εβδομάδα.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ πολύ τον καθένα και την καθεμία απο εσάς ξεχωριστά να βοηθήσει όπως μπορεί…

Το Evros-news.gr σας ευχαριστεί από καρδιάς για την συγκινητική ανταπόκριση και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ που ανοίξατε οι χιλιάδες αναγνώστες για τον μικρό Χάρη από την Ορεστιάδα και την “μάχη” που δίνει, από την οποία όλοι ελπίζουμε να βγει νικητής.

Μέχρι χθες στις 8 το βράδυ περισσότεροι από 24.000 αναγνώστες μας διάβασαν την έκκληση για την βοήθεια και συμπαράσταση στον 11χρονο Χάρη. Από ένα ευρώ αν δώσει ο καθένας, θα έχει γίνει ήδη το μεγάλο βήμα για να συγκεντρωθεί το μεγάλο ποσό που χρειάζεται.