Η συγκινητική έκκληση του Γιάννη Σπαλιάρα για βοήθεια στον μικρό Χάρη απ’ την Ορεστιάδα

Η συγκινητική έκκληση του Γιάννη Σπαλιάρα για βοήθεια στον μικρό Χάρη απ’ την Ορεστιάδα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας που βρέθηκε μόλις για δυο ημέρες πριν λίγους μήνες στην Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο για επαγγελματικούς λόγους, αλλά δεν ξέχασε την περιοχή μας. Έτσι απηύθυνε συγκινητική έκκληση στους χιλιάδες θαυμαστές του μέσω της προσωπικής σελίδας στο facebook, να βοηθήσουν τον μικρό Χάρη απ’ την Ορεστιάδα, συμμετέχοντας στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την σοβαρή εγχείρηση του.

Άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανένας με όλους αυτούς τους αναγνωρίσιμους της show biz, αν του αρέσει ή όχι το γνωστό μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιαστής, η κίνηση του να κοινοποιήσει την προσπάθεια που έγινε από τους γονείς του 11χρονου Ορεστιαδίτη για να συκεντρωθεί το ποσό της εγχείρησης, δείχνει ότι είναι πολύ καλό παιδιί. Που δεν ξέχασε τις όμορφες στιγμές τις οποίες πέρασε κατά την επίσκεψη του στην περιοχή μας, γράφοντας μάλιστα πολύ κολακευτικά λόγια για την εμπειρία που έζησε στον Έβρο.

Έγραψε λοιπόν ο Γιάννης Σπαλιάρας με τίτλο: ”‘Παιδιά μας όλου του κόσμου τα παιδιά” 

ΕΠΕΙΓΟΝ
ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΧΑΡΗ.
Ο μικρος Χαρης ειναι 10 χρονων κατοικος Ορεστιαδας,και πηγαινε στο 1ο Δημοτικο σχολειο.
Πασχει απο γλοιωμα[ογκος] στο κεφαλι που αγκαλιασε το οπτικο νευρο,αυτη την ωρα ο Χαρης ειναι τυφλος και δινει τη μαχη του για Ζωη.Νοσηλευεται στη Αθηνα στο «ΦΛΟΓΑ» και χρειαζεται αμεση χειρουργικη επεμβαση μεσα στη εβδομαδα.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ πολυ τον καθενα και την καθεμια απο εσας
ξεχωριστα να βοηθησει οπως μπορει..
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ.
GR1501104400000044034819480
Δικαιουχος.
ΒΑΡΣΑΜΑΚΗ ΧΡΥΣΗ