Δολιοφθορά στην Αντιπεριφέρεια Έβρου. Άγνωστοι έκλεψαν όλα τα κλειδιά των μηχανημάτων UNIMAC

Δολιοφθορά στην Αντιπεριφέρεια Έβρου. Άγνωστοι έκλεψαν όλα τα κλειδιά των μηχανημάτων UNIMAC

Δολιοφθορά από αγνώστους στην Αντιπεριφέρεια Έβρου, αφού έκλεψαν χθες όλα τα κλειδιά των μηχανημάτων UNIMAC που είχε κάνει δωρεά ο ΤΑΡ, ακινοτοποιώντας τα με αυτό τον τρόπο, μια και δεν μπορούν οι χειριστές τους να τα κινήσουν.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τους εργαζόμενους και πραγματοποιήθηκε στο μηχανοστάσιο που βρίσκονται όλα τα μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας, απέναντι από το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης. Είναι άγνωστο γιατί ο δράστης ή οι δράστες έκλεψαν μόνο τα κλειδιά, τα κανονικά και τα εφεδρικά και δεν πήραν τα μηχανήματα. Ίσως επειδή φοβήθηκαν ότι θα γίνουν αντιληπτοί μετακινώντας τα στην πόλη.

Για την κλοπή ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και η αστυνομία, η οποία βρέθηκε στον χώρο προσπαθώντας να συγκεντρώσει κάποια στοιχεία που θα την οδηγήσει σε αυτούς που έκαναν την συγκεκριμένη δολιοφθορά. Μάλιστα ο κ.Πέτροβιτς ενημέρωσε και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, αφού τα συγκεκριμένα μηχανήματα δόθηκαν από την εταιρεία του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, η οποία στη συνέχεια τα παραχώρησε στην Αντιπεριέφρεια Έβρου.