Στις Φέρες βρέθηκε χθες ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής. Παρακολούθησε άσκηση εθνοφυλάκων

Στις Φέρες βρέθηκε χθες ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής. Παρακολούθησε άσκηση εθνοφυλάκων

Στις Φέρες βρέθηκε χθες ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, σε μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό μετά απ’ όσα έγιναν μετά την σύλληψη των δύο στρατιωτικών από τους Τούρκους στις Καστανιές και την συνεχιζόμενη φυλάκιση τους στην Αδριανούπολη.

Ο αρχηγός του Γενικξού Επιτελκείου Στρατού, συνοδευόμενος από την διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Γεώργιο Καμπά και τον διοικητή της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού Νικόλαο Κούκο, παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία στον  Ι.Ν Τιμίου Σταυρού Φερών, χοροστατούντος του Μητρπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμου και παρουσία του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και του Αντιδημάρχου Φερών Νίκου Γκότση.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν όλοι μαζί τον Ιερό Ναό της Παναγίας Κοσμοσώτειρας, το παγκόσμιο σύμβολο τν απανταχού Θρακών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του ΕΝΑ CHANNEL για την επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΣ στις Φέρες

Παρακολούθησε άσκηση του ΤΕΘ Αλεξανδρούπολης

Ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ – «ΕΒΡΟΣ»), όπου παρακολούθησε άσκηση του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού των Ταγμάτων Εθνοφυλακής.


Διαπιστώθηκε η άριστη οργάνωση και εκτέλεση της δραστηριότητας.  Ενεργός Στρατός, Εθνοφυλακή και Εφεδρεία με υψηλό ηθικό, αισιοδοξία και αποτελεσματικότητα διασφαλίζουν την εθνική μας ακεραιότητα.

[post_gallery]