H TSAKIRIS FAMILY, 55 χρόνια κορυφαία εταιρεία στα αυγά, τώρα και στα Δημητριακά Le Petit Dejeuner

H TSAKIRIS FAMILY, 55 χρόνια κορυφαία εταιρεία στα αυγά, τώρα και στα Δημητριακά Le Petit Dejeuner

Η TSAKIRIS FAMILY AE, κορυφαία εταιρεία της Θεσσαλονίκης εδώ και 55 χρόνια (από το 1963) στα αυγά, τώρα κυριαρχεί και με την σειρά Δημητριακών Le Petit Dejeuner, διαγράφοντας μια συνεχή ανοδική πορεία. Η μεγάλη γκάμα των ποιοτικών προϊόντων της βρίσκεται πλέον στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων super market, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Αποτελεί εξέλιξη της ΑΒΓΑ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ. Με έδρα τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, βασικό της αντικείμενο ήταν παραγωγή και η τροφοδοσία της αγοράς της Θεσσαλονίκης με φρέσκα αβγά.

Το 1988 η επιχείρηση πέρασε στη δεύτερη γενιά. Σταδιακά, επέκτεινε το δίκτυο διανομής της και στα τέλη της δεκαετίας του 90’ εξυπηρετεί όλη τη Μακεδονία. Το 2005 μπαίνει ενεργά στον χώρο και η τρίτη γενιά. Η οικογένεια αποφασίζει να επενδύσει στην προσθήκη της υπεραξίας των προϊόντων και ξεκινά μια σειρά επενδύσεων σε ειδικές εκτροφές (αβγά βιολογικής γεωργίας, ελευθέρας βοσκής, Ω3). Παράλληλα, το δίκτυο διανομών αναπτύχθηκε κι άλλο, ώστε σήμερα να εξυπηρετεί εντός 24 ωρών παραγγελίες από όλη την Ελλάδα.

Ένα «μικρόβιο» που πέρασε από γενιά σε γενιά είναι η επιδίωξη μας, με όπλο την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας, να αποκτούμε πιστούς καταναλωτές. Ακόμα και σήμερα, το κλειδί για τη διαχρονικότητα είναι η ποιότητα. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των προϊόντων μας, μέσα από την εμπειρία μας αλλά και του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού, είναι ότι έχουμε καταφέρει να σταθεροποιήσουμε την ποιότητά μας σε εξαιρετικά επίπεδα ενώ ταυτόχρονα προσπαθούμε να τα προσφέρουμε στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

Παράλληλα, μεριμνούμε πάντα ώστε να προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων στους καταναλωτές η οποία να είναι διαθέσιμη και επαρκής στα ράφια όλων των καταστημάτων. Η κατεύθυνση μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη σταθερή και αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας.

Χρονιά σταθμός το 2014

Το 2014 είναι μια χρονιά σταθμός. Λανσάρεται στην αγορά, αποκλειστικά από την εταιρία μας το EGGYPLAY, ένα καινοτόμο προϊόν το οποίο συνδυάζει το αβγό, την πιο πλήρη τροφή, με το παιχνίδι, καθώς η συσκευασία είναι τουβλάκι τύπου Lego, με στόχο να συμφιλιώσει το παιδί με το αβγό. Παράλληλα, αποφασίζεται η μετονομασία της εταιρίας από ΑΒΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΕ σε TSAKIRIS FAMILY AE και η επέκταση των δραστηριοτήτων και σε άλλα τρόφιμα. Επίσης δημιουργείται μια νέα μπράντα δημητριακών πρωινού, τα Le Petit Déjeuner και στο δεύτερο εξάμηνο του 2014 ξεκινάει η τοποθέτησή τους στην ελληνική αγορά.

Αβγά Νεοχωρούδας

Τα ΑΒΓΑ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ είναι οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 1963 και έκτοτε λειτουργεί με κάθετη δομή οργάνωσης (παραγωγή- διακίνηση- τροφοδοσία αγοράς). Επί σειρά δεκαετιών, η εταιρία μας τροφοδοτεί την αγορά της Μακεδονίας και έχει αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες στον χώρο της. Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη της ήταν ραγδαία με αποκορύφωμα η μεγάλη γκάμα των ποιοτικών προϊόντων της, να βρίσκεται πλέον στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων super market, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Δημητριακά Le Petit Dejeuner

Η “Le Petit Déjeuner” είναι μια σειρά δημητριακών που δίνει ξεχωριστή αξία στο πρωινό. Δημιουργήθηκε από την TSAKIRIS FAMILY ΑΕ με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές μια σειρά δημητριακών υψηλής ποιότητας. Η σειρά “Le Petit Déjeuner” καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις ηλικίες, με δημητριακά, πλούσια σε βιταμίνες για τα παιδιά, ολικής άλεσης, με βρώμη και πλούσια σε φυτικές ίνες για τους ενήλικες και ειδικής διατροφικής αξίας, όπως προϊόντα χωρίς γλουτένη, για καταναλωτές που υποφέρουν από δυσανεξία στην γλουτένη.

Σημεία Πώλησης

Η “Tsakiris Family Α.Ε.” έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς και υποκατάστημα στην Αθήνα. Η εταιρία κινείται στην αγορά μέσω δυο κύριων καναλιών:
Λιανική – Supermarket, Μικρότερα σημεία πώλησης, Παντοπωλεία
Χονδρική – Ξενοδοχεία
Έχοντας δικό της δίκτυο διανομών σε όλη την Ελλάδα με 25 φορτηγά, τροφοδοτεί τα μεγαλύτερα Super Market της Ελλάδας, καλύπτοντας παράλληλα και μικρότερα σημεία πώλησης.

Πιστοποιήσεις

Πιστοποίηση θα πει διασφάλιση της ποιότητας
Η φιλοσοφία της εταιρείας διέπεται από μια αίσθηση εμπιστοσύνης και ασφάλειας του καταναλωτή. Για το λόγο αυτό βασιζόμαστε τις αρχές των διεθνών προτύπων ποιότητας, που διασφαλίζονται με διεθνείς πιστοποιήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία μας έχει καθιερώσει ένα σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, το οποίο συμφωνεί με το Διεθνές Πρότυπο για την ανάπτυξη και τη λειτουργία Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2005.

Επιπλέον, τα Αβγά Βιολογικής Γεωργίας Τσακίρη είναι πιστοποιημένα από το Διεθνή Πιστοποιητικό Οργανισμό aCert.
Έτσι ο καταναλωτή απολαμβάνει προϊόντα με γνώμονα την ποιότητα.
• ISO 22000:2005
• FSSC 22000
• BIO
• Gluten Free