Ηχογράφηση Βαγγέλη Παπαναστασίου με Γιάννη Ντομπρίδη και Πάνο Ζηκίδη στα “ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΡΑΚΩΝ”

Ηχογράφηση Βαγγέλη Παπαναστασίου με Γιάννη Ντομπρίδη και Πάνο Ζηκίδη στα “ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΡΑΚΩΝ”

Άλλη μια ηχογράφηση με την συμμετοχή κορυφαίων μουσικών και τραγουδιστών της Θράκης για το διπλό CD Που ετοιμάζει με τίτλο “ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΡΑΚΩΝ”, έκανε χθες στην Αλεξανδρούπολη ο συμπατριώτης μας δεξιοτέχνης του κλαρίνου Βαγγέλης Παπαναστασίου.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook: “Η επιθυμία μου για συνεύρεση και συνεργασία τραγουδιστών και μουσικών της Θράκης στην επόμενη δισκογραφική μου κατάθεση το διπλό cd “ΓΛΕΝΤΙΑ ΘΡΑΚΩΝ” σιγά σιγά παίρνει σάρκα και οστά!!!


Σήμερα είχα την χαρά να έχω στο στούντιο δύο φίλους και συνεργάτες μουσικούς από τους σημαντικότερους εκφραστές της θρακιώτικης γκαΐντας. Τον δάσκαλο για όλους τους νεότερους Γιάννη Ντομπρίδη από την Λάδη Διδυμοτείχου και τον συνεχιστή του τον ένα και μοναδικό ιδιαίτερο καλλιτέχνη – κατασκευαστή Πάνο Ζηκίδη από τον Πεντάλοφο Ορεστιάδας!!!”

Όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία την ολοκλήρωση και φυσικά την κυκλοφορία του διπλού CD για να απολαύσουμε αυτή την συνάντηση των κορυφαίων εβριτών και θρακιωτών καλλιτεχνών της τεράστιας παράδοσης μας.