Συναντήσεις Δένδια με Πέτροβιτς και επαγγελματικούς φορείς χθες, δεύτερη μέρα περιοδείας  στον Έβρο

Συναντήσεις Δένδια με Πέτροβιτς και επαγγελματικούς φορείς χθες, δεύτερη μέρα περιοδείας στον Έβρο

Συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, αλλά και επαγγελματικούς φορείς του νομού, είχε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ και Τομεάρχης του κόμματος για την Θράκη Νίκος Δένδιας, ολοκληρώνοντας την διήμερη περιοδεία του.

Αρχικά συζήτησε για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή του Έβρου και την ανάγκη παρεμβάσεων εκ μέρους της πολιτείας για την ουσιαστική στήριξη ανασυγκρότησης της οικονομίας του ακριτικού νομού μας με τον Αντιπεριφεριάρχη κ.Πέτροβιτς τον οποίο επισκέφθηκε στο γραφείο του, παρουσία και της νέας Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ελένης Δημούδη.

Στη συνέχεια βρέθκε στο Επιμελητήριο Έβρου όπου είχε συνάντηση με τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής, παρουσία του Προέδρου Χριστόδουλου Τοψίδη, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ και άλλων.

Στη συνέχεια ο κ.Δένδιας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου κάνοντας απολογισμό αυτής της διήμερης παρουσίας του στον Έβρο, την πρώτη ως Τομεάρχης του κόμματος για όλη την Θράκη. Αναφέρθηκε στις συναντήσεις και ζυτήσεις που είχε από τις Καστιανές ως την Αλεξανδρούπολη, με τους γονείς των δπυο στρατιωτικών, τους δημάρχους των πόλεων και τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ.Δαμασκηνό, με τα κομματικά στελέχη αλλά και απλούς πολίτες του Έβρου.

Τόνισε ότι: “Με τα εθνικά θέματα εμείς δεν παίζουμε, δεν παίξαμε ποτέ και έχουμε υποστεί και πολιτικό κόστος για αυτό. Αντιλαμβάνεστε πόσο εύκολο θα ήταν τώρα να λαϊκίσουμε πάνω στον συναισθηματισμό της στιγμής; Δεν το κάνουμε. Μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα τους είπαμε στην υπερφίαλη κυβέρνηση ότι τα πράγματα γίνονται χειρότερα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και ότι θα έχουμε στο μέλλον προβλήματα. Δυστυχώς, προβλέψαμε σωστά¨.

Ακόμα τόνισε ότι: “Οι εκλογές θα θέλαμε να γίνουν ακόμη και αύριο. Πιστεύουμε ότι αυτή η κυβέρνηση κάνει ζημιά στον τόπο, άρα όσο μικρότερη είναι η ζημιά, τόσο καλύτερα. Είναι φανερό ότι το 2018 είναι μια χρονιά που κινούμαστε σε προεκλογικούς ρυθμούς.