H κορυφαία γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ στην έκθεση Food Expo. Παρουσίασε και το “Κεφίρ”

H κορυφαία γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ στην έκθεση Food Expo. Παρουσίασε και το “Κεφίρ”

Με δικό της, εντυπωσιακό περίπτερο, πήρε μέρος η κορυφαία γαλακτοβιομηαχνία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ στην φετινή σημαντική έκθεση Food Expo, που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο εκθεσειακό κέντρο του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας.

Οι άνθρωποι της εβρίτικης εταιρείας, με επικεφαλής τον Χρήστο Παπαζηλάκη, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους πολυάριθμους επισκέπτες που πέρασαν από το περίπτερο της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ και ενημερώθηκαν, συζήτησαν ή έκλεισαν συμφωνίες, τα δυο καινούργια προϊόντα της. Το κατσικίσιο γάλα που κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και το πιο πρόσφατο δημιούργημα, το “Κεφίρ”.

Φυσικά υπήρχαν και όλα τα γνωσυά, καταξιωμένα διαχρονικά προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας. Το αγελαδινό γάλα, τα τυρικά, τα γιαούρτια, το κασέρια και η γραβιέρα.

Το “Κεφίρ της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ φαίνεται όμως να κλέβει ήδη την παράσταση και μπορούν οι καταναλωτές να το βρουν σε όλη την Ελλάδα στα καταστήματα Μασούτης !!

Tο κεφίρ παράγεται από αγελαδινό γάλα με τη χρήση κόκκων κεφίρ, μια αποικία φιλικών βακτηρίων που στην όψη μοιάζει με κουνουπίδι. Είναι ένα φυσικό προβιοτικό προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία που αφομοιώνεται εύκολα από τον οργανισμό. Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο, λόγω του γάλακτος που περιέχει, καθώς και σε βιταμίνες, ενώ οι πρωτεΐνες του είναι υψηλής βιολογικής αξίας.

Το κεφίρ είναι κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, καθώς περιέχει μικρή ποσότητα, ενώ ένα μέρος της λακτόζης του γάλακτος πέπτεται από τα βακτήρια και τις ζύμες του κεφίρ στο έντερο.

Εβροφάρμα , έπειτα από την πολυετή εμπειρία της στην παραγωγή αγνών παραδοσιακών προϊόντων , μας προσφέρει ένα δώρο της φύσης για όλη την οικογένεια.