Πανάξιος πρωταθλητής ο Ορφέας Σοφικού πριν ακόμα λήξει το πρωτάθλημα

Πανάξιος πρωταθλητής ο Ορφέας Σοφικού πριν ακόμα λήξει το πρωτάθλημα

Πανάξιος πρωταθλητής στον κεντρικό όμιλο της Β’ κατηγορίας Έβρου και μάλιστα δυο αγωνιστικές πριν λήξει η αγωνιστική σεζόν, αναδείχθηκε ο Ορφέας Σοδικού που νίκησε τον Ατρόμητο Ασπρονερίου με 3-0.

Καταιγιστικός ήταν ο Ορφέας Σοφικού του τεχνικού Γιώργου Χατζηανδρέου,  ξεπερνώντας εύκολα και το εμπόδιο του Ασπρονερίου με υπογραφή Κελεσίδη φτάνοντας έτσι στη 14η νίκη του και μαζί με δύο ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο του Πρωταθλητή στον κεντρικό όμιλο της Β’ κατηγορίας ‘Εβρου δύο στροφές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας.


Στο πιο σημαντικό παιχνίδι όπου με νίκη θα επιτυγχάνονταν ο αρχικός στόχος της ομάδας, οι παίκτες του Ορφέα μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους κλείνοντας τους από νωρίς στα καρέ τους θα πάρουν κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Μπαλλάκη στο 25′.
Πέντε λεπτά από την έναρξη του δευτέρου σαρανταπενταλέπτου ο Μπαλλάκης αυτή τη φορά με μπαλιά στην πλάτη των αντιπάλων θα σημαδέψει τον Κελεσίδη ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 2-0 για την ομάδα του. Το τελικό 3-0 έγινε  και πάλι από τον έμπειρο φορ αυτή τη φορά με σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

ΕΝΤΕΚΑΔΑ: ΜΠΡΟΥΤΣΟΣ Κ (c), ΓΙΟΝΤΗΣ Ν, ΦΟΥΚΗΣ Π, ΧΑΤΖΗΣ Δ (74′ ΚΑΡΑΣΜΑΝΑΚΗΣ Π), ΖΑΧΑΡΝΟΥΔΗΣ Μ, ΤΣΟΓΚΑΣ Ν (66′ ΔΡΟΣΙΔΗΣ Γ), ΝΕΝΟΓΛΟΥ ΣΤ, ΔΟΪΤΣΙΔΗΣ ΧΡ, ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ Τ, ΜΠΑΛΛΑΚΗΣ Θ, ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΧΡ (74′ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Κ)