Παρουσίαση του νέου προγράμματος πτήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης με Μέτιο, Πέτροβιτς, Λαμπάκη, Τοψίδη

Παρουσίαση του νέου προγράμματος πτήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης με Μέτιο, Πέτροβιτς, Λαμπάκη, Τοψίδη

Παρουσίαση του νέου .. θερινού προγράμματος πτήσεων του Διεθνή Κρατικού Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» για την περίοδο 25/03/2018 έως και 27/10/2018 θα γίνει την Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι από τον Αερολιμενάρχη Στέλιο Ζαντανίδη σε συνέντευξη τύπου.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη στην αίθουσα σημαντικών προσώπων (VIP) του αερολιμένα και σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν κληθεί να παραστούν ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης.

Βασικός ομιλητής θα είναι ο κ.Ζαντανίδης, ο οποίος αναμένεται να επισημάνει το γεγονός ότι στο φετινό καλοκαίρι για πρώτη φορά θα υπάρχει τόσο μεγάλος αριθμός πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο “Δημόκριτος”. Κι αυτό γιατί στην ήδη υπάρχουσα AEGEAN-Οlympic Air, προστίθενται πλέον από τις 27 Μαρτίου η κυπριακή TUS Airways με πτήσεις από Λάρνακα και από την 1η Μαίου η SKY Express στην γραμμή Αθήνα-Αλεξανδρούπολη.