Φόβοι μήπως δημιουργήσουν προβλήματα στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ορεστιάδα οπαδοί του ΠΑΟΚ

Φόβοι μήπως δημιουργήσουν προβλήματα στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ορεστιάδα οπαδοί του ΠΑΟΚ

Επίσκεψη στην Ορεστιάδα αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την Κυριακή 25 Μαρτίου και να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο, σε μια κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού, την στιγμή που υπάρχει ένταση με την Τουρκία.

Αν και δεν ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της επίσκεςψης, είναι σίγουρο ότι ο κ.Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει την παρέλαση στην πόλη και παράλληλα θα έχει συνάντηση με τους γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, που μαζί με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη παραμένουν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης για περισσότερεςαπό 2ο μέρες. Έχει άλλωστε υπάρξει και η σχετική συνεννόηση με την οικογένεια, μέσω του Μακάριου Λαζαρίδη που τους επισκέφθηκε την περασμένη Κυριακή όταν και βρέθηκε στην Ορεστιάδα.

Υπάρχει όμως έντονος προβληματισμός, αλλά εκφράζονται και φόβοι από κάποιους, μήπως δημιουργηθεί πρόβλημα από οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Όπως συνέβη δηλαδή μια μικρή παρέα πήγε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και ματαίωσε τις ομιλίες του Αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη, επειδή θεωρεί ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι εναντίον του ιδιοκτήτη της ομάδας Ιβάν Σαββίδη.

Τόσο οι τοπικές αρχές ασφαλείας όσο και η ασφάλεια του κ.Μητσοτάκη, μαζί με τα τοπικά στελέχη του κόμματος που εξέφρασαν τους σχετικούς προβληματισμούς, εξετάζουν λοιπόν και το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, προκειμένου να αποτρέψουν παρόμοιες… παρεμβάσεις, με αποδοκιμασίες. Δεν πρέπει νε ξεχνάμε άλλωστε ότι ο ΠΑΟΚ έχει στο νομό Έβρου πολλούς και φανατικούς οπαδούς και κάποιοι εξ αυτών μπορεί να… ξεφύγουν.

Το σενάριο λοιπόν εξετάζεται και υπάρχει συνεργασία όλων των πλευρών, ώστε να μην συμβεί το παραμικρό και αμαυρωθεί η εθνική επέτειος και η συμβολική παρουσία του Προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Γιατί αυτή την στιγμή  τα σοβαρά θέματα είναι η συνεχιζόμενη φυλάκιση των δυο στρατιωτικών μας, η συνεχώς αυξανόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας και όχι ο Ιβάν Σαββίδης.