Στεφάνια απ’ την κόρη δημοτικού συμβούλου, συνεχίζει να αγοράζει απ’ ευθείας ο δήμος Αλεξανδρούπολης

Στεφάνια απ’ την κόρη δημοτικού συμβούλου, συνεχίζει να αγοράζει απ’ ευθείας ο δήμος Αλεξανδρούπολης

Αυτή την φορά ο δήμος Αλεξανδρούπολης μπορεί να επέλεξε σε δυο απ’ ευθείας αναθέσεις του επιχείρηση της Αλεξανδρούπολης, αλλά για μια ακόμη φορά θα προμηθευτεί τα στεφάνια για τις καταθέσεις στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου από την κόρη δημοτικού συμβούλου της παράταξης του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε στις δυο αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και υπέγραψε χθες ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γεώργιος Παντελίδης, γίνεται απ’ ευθείας ανάθεση για τις Δημοτικές Ενότητες Τραϊανούπολης και Αλεξανδρούπολης στην κ.Σπηλιωτοπούλου Φλωρεντία, την κόρη του δημοτικού συμβούλου ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ της παράταξης ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ του Βαγγέλη Λαμπάκη.

 

Στην παραπάνω επιχείρηση έχουν γίνει κατά τα οκτώ τελευταία χρόνια της διοίκησης Λαμπάκη στον δήμο Αλεξανδρούπολης, με απ’ ευθείας ανάθεση όλες οι προμήθειες στεφανιών για τις Δημοτικές Ενότητες Αλεξ/πολης και Τραϊανούπολης σε όλες τις επετείους ( 25η Μαρτίου-14η Μαίου-28η Οκτωβρίου). Με αποτέλεσμα όπως είναι φυσικό, να υπάρχουν απόλυτα δικαιολογημένα παράπονα από τους υπόλοιπους επαγγελματίες ανθοπώλες της πόλης, για την μεροληπτική αυτή τακτική του Δήμου.

Να τονίσουμε επίσης, ότι σε αντίθεση με το Δήμο Αλεξανδρούπολης, η Περιφερειακή Ενότητα Εβρου με απόφαση του Δημήτρη Πέτροβιτς, σε κάθε επέτειο ζητά προσφορές απο ανθοπωλεία της πόλης προκειμένου να αναθέσει την προμήθεια των στεφανιών.  Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα φαίνεται για τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τους συνεργάτες του στη δημοτική αρχή.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ στην κόρη Δημοτικού Συμβούλου

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ