Ψιλομπάχαλο: Άλλαξαν οι ημερομηνίες της Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης, δυο μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση

Ψιλομπάχαλο: Άλλαξαν οι ημερομηνίες της Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης, δυο μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση

Ψιλομπάχαλο και ένα μπέρδεμα που είναι αλήθεια ότι δεν μας είχε συνηθίσει στον τρόπο λειτουργίας του το Επιμελητήριο Έβρου, δημιουργήθηκε με την διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης, αφού δυο μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση της, σήμερα άλλαξαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής της.

Τί ακριβώς συνέβη; Την Τετάρτη 21 Μαρτίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης έδωσε συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωσε ότι η Διοίκηση στο πλαίσιο των δράσεων για την στήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας και αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα εξωστρέφειας, αποφάσισε να διοργανώσει τη φετινή χρονιά την 18η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης, alexpo2018.

Η έκθεση αυτή πραγματοποιείται κάθε δυο χρόνια και διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου και τελεί υπό την αιγίδα του. Φέτος όπως ανακοίνωσε ήταν να διεξαχθεί από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου και στο γνωστό χώρο του λιμένα Αλεξανδρούπολης, όπως και τις προηγούμενες φορές. Μάλιστα υπήρχε και η σχετική αφίσα με τις ημερομηνίες και μια εντυπωσιακή φωτογραφία του κ.Τοψίδη να δεσπόζει μπροστά από αυτή.

Σήμερα το μεσημέρι, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου με δελτίο Τύπου ανακοίνωσε ότι αποφάσισε την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης λόγω του γεγονότος ότι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα έχουν προγραμματιστεί δυο κορυφαίες εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις του Νομού, τα «ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2018» και οι «ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ». Ως εκ τούτου η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης είναι 15 έως 19 Ιουνίου 2018. Μια βδομάδα νωρίτερα δηλαδή.

Είναι προφανές, ότι οι εκδηλώσεις στην Ορεστιάδα, τα “Ορέστεια 2018” και αυτές στο Σουφλί, οι “Γιοτρές Μετάξης” δεν αποφασίστηκαν από την Τετάρτη ως σήμερα. Ήταν γνωστές εδώ και αρκετό καιρό προφανώς. Απλά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και οι συνεργάτες του δεν έψαξαν αρκετά το θέμα, πριν καταλήξουν στις οριστικές ημερομηνίες λειτουργίας της Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης και έτσι δημιουργήθηκε αυτό το ψιλομπάχαλο.