Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον των αγωνιστών με φόντο το… κόκκινο γλυπτό

Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον των αγωνιστών με φόντο το… κόκκινο γλυπτό

Μια διαφορετική “εικόνα” από αυτή των προηγούμενων χρόνων, είχε η φετινή κατάθεση στεφάνων στην Αλεξανδρούπολη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαετίου, στο Ηρώον των αγωνιστών της επανάστασης του 1821.

Δίπλα στους Θράκες αγωνιστές Δόμνα και Χατζηαντώνη Βισβίζη όπου κατέθεσαν στεφάνια οι επίσημοι με πρώτη την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση, υπήρχε το… φόντο τουκόκκινου γλυπτού που κατασκεύασε ο Κωστής Γεωργίου.

Λόγω ύψους δυστυχώς κυριαρχούσε στον χώρο και δικαιώθηκαν όσοι αντέδρασαν για την τοποθέτηση του στο συγκεκριμένο σημείο, αναφέροντας ως σημαντικότερο λόγο ότι θα… επισκιάζει το μνημείο των Θρακών αγωνιστών της επανάστασης του 1821.

Όπως λοιπόν φαίνεται και στις φωτογραφίες από την κατάθεση στεφάνου της κ.Κονιόρδου, το κόκκινο γλυπτό “κλέβει την παράσταση” σε βάρος του Ηρώον και του μνημείου που είναι αφιερωμένο στους Θράκες Δόμνα και Χατζηαντώνη Βισβίζη, οι οποίοι αγωνίστηκαν για να ελευθερωθούμε απ’ τους Τούρκους. Αλκλά σιγά μην… ιδρώσει το αυτό του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. Αυτός αδιαφορεί για τον κόσμο και με την γνωστή αλαζονεία και έπαρση του, κάνει του κεφαλιού του.