“Πάγωσαν” και στενοί συνεργάτες του Β.Λαμπάκη με τα τελευταία ξεσπάσματα κατά της Ν.Δ

“Πάγωσαν” και στενοί συνεργάτες του Β.Λαμπάκη με τα τελευταία ξεσπάσματα κατά της Ν.Δ

Έχουν “παγώσει” τις τελευταίες ημέρες ακόμα και πολύ στενοί συνεργάτες του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, βλέποντας τα ξεσπάσματα του και τις πολύ βαριές εκφράσεις που χρησιμοποίησε εναντίον του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη και τις… απαξιωτικές αναφορές για τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ορισμένοι από αυτούς δεν… πίστευαν στα αυτιά τους, ακούγοντας τον να λέει για τον κ.Χατζηδάκη “τον σιχαίνομαι” στην συνέντευξη του στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και τον κατηγόρησε ότι εκπροσωπεί συμφέροντα εταιρειών που ενδιαφέρονται για τα έργα φωτισμού LED. Με αποτέλεσμα αμέσως η Κυβέρνηση να αξιοποιήσει όλη αυτή την “επίθεση” και το κοματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η “ΑΥΓΗ” να αφιερώσει ολόκληρη σελίδα με τον κορυφαίο πολιτικό της συντάκτη Γιώργο Μελιγγώνη, υπέρ Λαμπάκη και κατά Χατζηδάκη και Ν.Δ.

Ακόμα, με έπαρση και αλαζονεία να λέει πως δεν πρόκειται να συναντήσει τον κ.Μητσοτάκη που βρέθηκε χθες σε Διδυμότειχο και Ορεστιάδα για την 25η Μαρτίου. “Εγώ είμαι εδώ και αν θέλει ας έρθει να με συναντήσει”, είπε χαρακτηριστικά για τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι που “πίνουν νερό στο όνομα του” αναρρωτιούνται  τί έχει πάθει και… ξέφυγε τόσο πολύ χάνοντας την ψυχραιμία του, όταν είναι γνωστό πως η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ανήκει στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αρκετοί από αυτούς τον “αδειάζουν” στις επαφές και συζητήσεις τους με τα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ και αυτό έγινε επίσης χθες που βρέθηκαν στον Έβρο τόσο ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης όσο και επιτελικά στελέχη του κόμματος, στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γιατί ο ίδιος απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, δεν ασχολήθηκε καθόλου με το… παραλήρημα Λαμπάκη κατά του Αντιπροέδρου του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη.