Δολοφονημένοι βρέθηκαν δυο μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη

Δολοφονημένοι βρέθηκαν δυο μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη

Συναγερμός σήμανε το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη, όταν στην περιοχή της Παλαγίας και συγκεκριμένα σε κτίριο απομονωμένο από τον οικισμό στο οποίο στεγάζονταν ο σύλλογος Ποταμιωτών της περιοχής, βρέθηκαν νεκρά δύο άτομα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και παράλληλα κλήθηκε ο Ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, η αρχική διάγνωση του οποίου είναι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ότι τα πτώματα ανήκουν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις σε παράνομους μετανάστες και η δολοφονία έγινε περίπου πριν ένα μήνα, μια και βρισκόταν σε αποσύνθεση. Οι δολοφονημένοι έφεραν πολλά τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα, αλλά και χτυπήματα από καρέκλες και μπουκάλια, κάτι που σημαίνει ότι προηγήθηκε συμπλοκή με αυτόν ή αυτούς που τους δολοφόνησαν.

Η αστυνομία πήρε αποτυπώματα και έλεγξε πλήρως τον χώρο, ενώ οι σοροί των δύο νεκρών μεταφέρθκαν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης για νεκροτομή, η οποία θα γίνει μάλλον σήμερα. Όλο το Σαββατοκύριακο οι αστυνομικοί προσπάθησαν να συγκεντρώσουν πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, αν αντιλήφθηκαν τίποτα ή άκουσαν φωνές, αλλά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κτίριο είναι έξω από τον κύριο οικισμό της Παλαγίας, δυσκολεύει τα πράγματα.

Οι αριχκές εκτιμήσεις, αν και παραμένουν φυσικά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τους δράστες, είναι ότι πιθανόν οι δράστες να ήταν διακινητές που άγνωστο για ποιό λόγο θέλησαν να ξεφορτωθούν τους παράνομους μετανάστες και τους δολοφόνησαν ή ακόμα και να πρόκειται και για ξεκαθάρισμα μεταξύ λαθρομεταναστών, μια και όπως επισημάναμε προηγήθηκε άγρια συμπλοκή.