ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πλειστηριασμός Πρώτης (κύριας) κατοικίας στην Αλεξανδρούπολη από την Τράπεζα Πειραιώς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πλειστηριασμός Πρώτης (κύριας) κατοικίας στην Αλεξανδρούπολη από την Τράπεζα Πειραιώς

Πλειστηριασμός Πρώτης (κύριας) κατοικίας που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, θα διενεργηθεί με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε, σύμφωνα με όσα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών e-auction.gr.

Η διεξαγωγή του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ορίστηκε για 31/10/2018 και πρόκειται για διαμέρισμα Α΄ορόφου εμβαδού 110,00 τ.μ. με αντικειμενική αξία 41.672,40 ευρώ και εμπορική αξία ( κατά τον εκτιμητή ) 161.000,00 ευρώ.

Αφιερωμένο στην Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και φυσικά στους τοπικούς υποστηρικτές τους, με υπενθύμιση του γνωστού συνθήματος του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αντιπολίτευση: “Κανένα σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη”.

Κι ακόμα, προς τους κυρίους και κυρίες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Νατάσα Γκαρά, Γιώργο Καίσα και Δημήτρη Ρίζο, που τους ακούμε να δηλώνουν ή να κοινοποιούν στις προσωπικές τους σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι υπάρχει η περιβόητη… συμφωνία κυρίων μεταξύ της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Κυβέρνησης, για διενέργεια πλειστηριασμών μόνο σε ακίνητα αντικειμενικής αξίας άνω των 300.000 ευρώ.  

Εδώ μιλάμε για Πρώτη και κύρια κατοικία, με αντικειμενική αξία 41.672,40 ευρώ αλλά ακόμα και η εμπορική αξία ( κατά τον εκτιμητή ) είναι 161.000,00 ευρώ, πολύ μικρότερη δηλαδή.

Αλήθεια, όλα αυτά που έλεγαν και συνεχίζουν να νέλνε ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ όλοι αυτοί οι ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ τί απέγιναν;