ΕΠΣ Έβρου: Η μάχη του τίτλου για Εθνικό, Ορέστη και Φέρες πέντε αγώνες πριν το φιναλε

ΕΠΣ Έβρου: Η μάχη του τίτλου για Εθνικό, Ορέστη και Φέρες πέντε αγώνες πριν το φιναλε

Πέντε αγωνιστικές απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου και αναμένεται συναρπαστική η “μάχη” στην κορυφή, για την ανάδειξη της ομάδας που θα ανέβει στην Γ’ Εθνική. Την θέση διεκδικούν Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ορέστης και Θράκη Φερών.

Ο Εθνικός έχει ένα αβαντάζ 3 βαθμών από τον Ορεστη και τεσσάρων από τις Φέρες αλλά έχει και ένα ματς περισσότερο, αφού δεν έχει κάνει ρεπό. Στο εντός έδρας ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής εαν κερδίσει τους Ορεστιάδίτες δύσκολα θα χάσει τον τίτλο, αν και έχει μάχες εκτός εδρας με τον μεγάλο αντίπαλο στα χρόνια της Γ’ Εθνικής Έβρο Σουφλίου και τον δυνατό Ιπποκράτη του παλιού προπονητή του Βασίλη Τσιομλεκίδη

Ο Ορέστης σε σχεση με τον πρωτοπόρο Εθνικό εχει πέντε αγώνες, έναν περισσότερο δηλαδή, οποτε αν δε χάσει στο ντερμπι στην Αλεξανδρούπολη θα έχει το πανω χερι λόγω ισοβαθμίας. Δυσκολοτερο παιχνίδι από τα υπόλοιπα αυτό με τις Φερες με τους Ορεστιαδιτες να θελουν την ρεβανς για τον χαμενο τελικο του κυπέλλου στο Σουφλι.

Τέλος η κυπελλούχος για πρωτη φορά στην ιστοπρία της Θράκη Φερών αν και έχει αγώνα στην Καβάλα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, μετά την εκ νέου αναβολή του ματς στις Καστανιές έχει και αυτή 5 αγώνες. Θέλει να πάει κάνοντας το απόλυτο 3/3 πριν τον αγώνα της Ορεστιάδας με τον Ορέστη ώστε να διεκδικήσει και αυτή τις δικές της πιθανότητες για το πρωταθλημα μετά από 20 σχεδόν χρόνια και το πρώτο νταμπλ της ιστορίας της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (38 βαθμοί): 18η Νίκη Απαλού (εντός), 19η (ρεπό), 20η Ορέστης (εντός), 21η Έβρος Σουφλίου (εκτός), 22η Ιπποκράτης (εκτός)
Ορέστης (35 βαθμοί): 18η Νίψα (εντός), 19η Ποντιακός (εντός), 20η Εθνικός Αλ. (εκτός), 21η Θράκη (εντός), 22η Νίκη Απαλού (εκτός)
Θράκη Φερών (34 βαθμοί): 13η Άρδας Καστανέων (εξ’ αναβολής εκτός), 18η Ανθεια (εντός), 19η Νίκη Απαλού (εκτός), 20η (ρεπό), 21η Ορεστης (εκτός), 22η Έβρος Σουφλίου (εντός)

Πηγή: thrakisports.gr