ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Μετά από χρόνια, ίντερνετ μέσω ελληνικών εταιρειών στα χωριά Δίλοφος, Κριός

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Μετά από χρόνια, ίντερνετ μέσω ελληνικών εταιρειών στα χωριά Δίλοφος, Κριός

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε ολόκληρα χρόνια, να υπάρξουν εκατοντάδες διαμαρτυρίες και προσπάθεια των ανθρώπων που ζουν στα ακριτικά χωριά του Τριγώνου, για να αναγκαστούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα να λύσουν το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης σήματος και φυσικά ίντερνετ.

Με πρωτεργάτες συγκεκριμένα άτομα της περιοχής, όπως ο Σάκης Τσομπανίδης από τον Δίλοφο, διαμαρτύρονταν συνέχεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστελναν επιστολές διαμαρτυρίας σε εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και σε ιστοσελίδες και τελικά δικαιώθηκαν. Γιατί οι άνθρωποι που φυλούν Θερμοπλύλες, ήταν αναγκασμένοι να τηλεφωνούν μέσω Βουλγαρίας και Τουρκίας και να χρεώνονται τέλη περιαγωγής μέχρι να μπει η Βουλγαρία στην Ε.Ε, ενώ δεν είχαν καθόλου ίντερνετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΤΡΟΠΗ: Δυο χρόνια χωρίς δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ ο Δίλοφος Τριγώνου Ορεστιάδας

Τώρα όμως, όπως αναφέρει στην σελίδα ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ ο κ.Τσομπανίδης: “Μετά από πέντε χρόνια προσπάθειας μερικών κατοίκων του Διλόφου Τριγώνου και μετά από πολλές αναρτήσεις μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύσεις μου σε εφημερίδες, τελικά δικαιωθήκαμε και ο ακριτικός Δίλοφος θα έχει πλέον όντερνετ, όπως και ο Κριός Τριγώνου”!! Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν και μας συμπαραστάθηκαν σε όλο αυτό”.

Το Evros-news.gr, που απ’΄την πρώτη στιγμή λειτουργίας του ανέδειξε το συγκεκριμένο πρόβλημα, αισθάνεται ικανοποίηση που οι ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έκαναν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το αυτονόητο γι’ αυτούς τους ηρωικούς κατοίκους που εξακολουθούν να παραμένουν στα σύνορα και δικαιούνται κάθε διευκόλυνση και όχι αδιαφορία και εγκατάλειψη.