Πρόσωπο-έκπληξη με σημαντική αποδοχή και νεαρής ηλικίας, για υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Πρόσωπο-έκπληξη με σημαντική αποδοχή και νεαρής ηλικίας, για υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Πρόσωπο-έκπληξη, νεαρής ηλικίας και με πολύ μεγάλη αποδοχή στην πόλη, ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες για πιθανός υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr και δεν είναι Πρωταπριλιάτικο ψέμα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση θεσμικού εκπροσώπου, ο οποίος απολαμβάνει τεράστιας εκτίμησης και καθολικής αναγνώρισης των ικανοτήτων του, ανεξάρτητα από τις πολιτικές ή κομματικές προτιμήσεις που έχει ο καθένας. Θεωρείται απόλυτα πετυχημένος στον επαγγελματικό χώρο που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια και όλα αυτά τον καθιστούν σπουδαία περίπτωση για τον δήμο Αλεξανδρούπολης του μέλλοντος.

Είναι εντελώς άφθαρτος πολιτικά και πολύ περισσότερο κομματικά και π’ ότι μάθαμε, έχουν γίνει ήδη οι σχετικές βολιδοσκοπήσεις, με τον ίδιο να βλέπει με πολύ θετικό μάτι το ενδεχόμενο ανάμιξης του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αναμένεται να τον πλαισιώσουν στελέχη από όλο το κοινωνικό, επαγγελματικό και πολιτικό φάσμα της περιοχής. Και κάτι ακόμα. Θεωρείται κατά κάποιο τρόπο “πνευματικό παιδί” του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Περισσότερα σε λίγο…