Ο Γιάννης Ζαμπούκης, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, για υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Ο Γιάννης Ζαμπούκης, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, για υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Ο Γιάννης Ζαμπούκης, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, είναι το πρόσωπο-έκπληξη με πολύ μεγάλη αποδοχή, που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες για πιθανός υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Όπως έγραψε πριν λίγες ώρες το Evros-news.gr, πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση νέου και άφθαρτου πολιτικά προσώπου, που απολαμβάνει τεράστιας εκτίμησης και καθολικής αναγνώρισης των ικανοτήτων του, ανεξάρτητα από τις πολιτικές ή κομματικές προτιμήσεις που έχει ο καθένας. Θεωρείται και είναι απόλυτα πετυχημένος στον επαγγελματικό του χώρο και δεν θεωρείται τυχαίο ότι  εδώ και πολλά χρόνια οι συνάδερφοι του τον εκλέγουν Πρόεδρο στον Δικηγορικό σύλλογο της πρωτεύουσας του νομού μας.

Όπως μάθαμε, έχουν γίνει ήδη οι σχετικές βολιδοσκοπήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν την υποψηφιότητα του και προέρχονται από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους. Με τον ίδιο να βλέπει με πολύ θετικό μάτι το ενδεχόμενο ανάμιξης του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρόσωπο-έκπληξη με σημαντική αποδοχή και νεαρής ηλικίας, για υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Ο κ.Ζαμπούκης είναι ο “διάδοχος” του νυν δημάρχου της πόλης Βαγγέλη Λαμπάκη στην προεδρία του Δικηγορικού συλλόγου, θεωρείται άνθρωπος που μπορεί όχι απλά να τον αντιμετωπίσει στις εκλογές αλλά και να τον κερδίσει, δίνοντας μα άλλη πνοή στην Αλεξανδρούπολη που αναπτύσσεται. Νέος άνθρωπος, απόλυτα πετυχημένος, χωρίς αλαζονεία, εγωισμούς και μεγαλομανίες, με συνθετικό λόγο και πράξεις και χωρίς να διεκδικεί το… αλάθητο του Πάπα όπως ο κ.Λαμπάκης, είναι σίγουρο πως θα συγκεντρώσει δίπλα και γύρω του σημαντικούς ανθρώπους και στελέχη της περιοχής.