ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: “Σύντομα ΜΑΖΙ  ΜΑΣ”-Η φανέλα της ΑΕΚ στον φυλακισμένο στρατιωτικό μας Δημήτρη Κούκλατζη.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: “Σύντομα ΜΑΖΙ ΜΑΣ”-Η φανέλα της ΑΕΚ στον φυλακισμένο στρατιωτικό μας Δημήτρη Κούκλατζη.

Την φράση-ευχή “Σύντομα ΜΑΖΙ ΜΑΣ” και τις υπογραφές όλων των παικτών της, περιέχει η φανέλα-δώρο που έστειλε η ΠΑΕ AEK στην οικογένεια του αιχμάλωτου απ’ τους Τούρκους στις φυλακές της Αδριανούπολης λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της και πολλές φορές έχει ταξιδέψει για 1.000 χιλιόμετρα από την Ορεστιάδα στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνες της.

Το Evros-news.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ την φανέλα που έστειλαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και όπως βλέπετε, υπάρχει η φράση “Σύντομα ΜΑΖΙ ΜΑΣ” ανάμεσα στην ελληνική σημαία και το σήμα της ΑΕΚ. Είναι άγνωστο, αν οι γονείς του Ορεστιαδίτη λοχία θα την πάρουν μαζί τους αύριο που είναι προγραμματισμένο το επισκεπτήριο στην Αδριανούπολη, για να του την δείξουν και να τονωθεί σίγουρα η ψυχολογία του ή θα του αναφέρουν απλά πως η αγαπημένη του ομάδα είναι στο πλευρό του με την κίνηση αυτή, που και πάλι θα είναι μια πολύ ευχάριστη είδηση γι’ αυτόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αφιέρωσαν τη νίκη-τίτλο στον Δημήτρη Κούκλατζη οι παίκτες της ΑΕΚ

Μην ξεχνάμε ότι μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού που ουσιαστικά “σφράγισε” την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ, οι ποδοσφσαιριστές της με επικεφαλής τον Μιχάλη Μπακάκη που αποτελεί και τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή του Δημήτρη Κούκλατζη, αφιέρωσαν σε αυτόν την επιτυχία. Ο Μπακάκης μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι η ΑΕΚ κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα, όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα. Όλη η ομάδα αφιερώνει αυτή τη νίκη στα δύο παιδιά που είναι φυλακισμένα στην Αδριανούπολη. Γνωρίζουμε ότι ένας, o Δημήτρης Κούκλατζης και η οικογένεια του υποστηρίζουν την ΑΕΚ. Θέλουμε να γνωρίζει ότι είμαστε δίπλα του. Μπήκαμε στο παιχνίδι μουδιασμένα, αλλά βρήκαμε ένα γκολ από τον Σέρχιο που έδειξε την κλάση του», δήλωσε ο διεθνής Έλληνας αμυντικός της Ένωσης.