Green Cola: Αύξηση τιμής στην συσκευασία 6 κουτιών. “Προσωρινή, θα επανέλθει η προσφορά 5+1 δώρο λέει η εταιρεία”

Green Cola: Αύξηση τιμής στην συσκευασία 6 κουτιών. “Προσωρινή, θα επανέλθει η προσφορά 5+1 δώρο λέει η εταιρεία”

Τις τελευταίες μέρες δεχθήκαμε μηνύματα μέαω facebook, e-mail αλλά και τηλεφωνήματα από αναγνώστες μας, κυρίως Εβρίτες που μένουν στην Αθήνα, ότι πήγαν να αγοράσουν την γνωστή συσκευασία της Green cola με τα έξι κουτάκια, αλλά ξαφνικά σε κάποια σούπερ μάρκετ διαπίστωσαν αύξηση της τιμής .

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με φωτογραφίες που μας έστειλαν από το σούπερ μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ενώ μέχρι πρόσφατα έπαιρναν την συσκευασίατων 6 κουτιών μόνο 2,80, τώρα ξαφνικά την βρίσκουν 3,08 ευρώ. Κι επειδή οι περισσότεροι στηρίζουν από την πρώτη στιγμή τα αναψυκτικά της Green cola επειδή είναι εταιρεία που έχει έδρα το νομό Έβρου και συγκεκριμένα τη Λεπτή Ορεστιάδας(εξαγόρασε την ΕΠΑΠ Ορεστιάδας), αναρρωτήθηκαν τί συμβαίνει. Μήπως εκμεταλλεύθηκε τις γιορτές και τον χαμό που γίνεται και ανέβασε ξαφνικά τις τιμές.

Εμείς, που προβάλλουμε από την πρώτη στιγμή και στηρίζουμε την Green cola επειδή πρόκειται για επιχείρηση του Έβρου και είναι από τις λίγες που υπάρχουν, τηλεφωνήσαμε στα κεντρικά γραφεία της  στην Αθήνα και θέσαμε τα συγκεκριμένα ερωτήματα, μεταφέροντας όσα μας είπαν οι αναγνώστες.

Η απάντηση που πήραμε από την υπεύθυνη υπάλληλο ήταν:

  1. Η συγκεκριμένη συσκευασία των 6 κουτιών που κοστίζει 2,80 ευρώ στον ΓΑΛΑΞΙΑ και άλλα σούπερ μάρκετ, είναι αυτή με τα 5+1 κουτάκια, το ένα δώρο. Γι’αυτό και η ειδική τιμή που ίσχυε επί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
  2. Επειδή αυτή την εποχή “τρέχουν” και οι προσφορές με μειωμένη τιμή στα 4 μπουκαλάκια των 500 ml, αλλά και η ειδική τιμή στο 1,5 l της Creen cola, υπήρξαν κάποιες παρτίδες χωρίς την προσφορά 5+1 και έτσι η τιμή ανέβηκε πάνω από τα 3 ευρώ.
  3. Μας διαβεβαίωσαν πως αυτό είναι προσωπρινό και η συγκεκριμένη προσφορά θα επανέλθει.

Ελπίζουμε να  συμβαίνει πράγματι αυτό και οι Εβρίτες, Θρακιώτες αλλά και όλοι οι Έλληνες που “αγκάλισαν” το αγαπημένο αναψυκτικό, την Green cola να το βρίσκουν και πάλι σε καλές τιμές και όχι επειδή η εταιρεία αυξάνει συνέχεια το μερίδιο αγοράς της, να άλλαξε τιμολογιακή πολιτική.