Ο Βασίλης Καρράς, συνάδερφοι αλλά και φίλοι από Αλεξανδρούπολη, είπαν το “τελευταίο αντίο” στον Λευτέρη Δαμάσκο

Ο Βασίλης Καρράς, συνάδερφοι αλλά και φίλοι από Αλεξανδρούπολη, είπαν το “τελευταίο αντίο” στον Λευτέρη Δαμάσκο

Ο κορυφαίος Βασίλης Καρράς και άλλοι συνάδερφοι του από τον χώρο του λαϊκού τραγουδιού, φίλοι από την Αλεξανδρούπολη που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν, συγγενείς και γνωστοί, είπαν σήμερα το “τελευταίο αντίο” στον Λευτέρη Δαμάσκο, που “έφυγε” μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία του έγινε το πρωί της Τρίτης στον τόπο καταγωγής του, στην Πορταριά Χαλκιδικής, ένα χωριό περίπου μισή ώρα έξω απ ‘την Θεσσαλονίκη. Ήταν εκεί οι συνάδερφοι του με επικεφαλής τον Βασίλη Καρά, ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης, ο Θοδωρής Παούνης, ο Τάσος Δημόπουλος, ο Βασίλης Σιδέρης, ο Κυριάκος Παπαηλίας που τον γνώρισε εδώ στην Αλεξανδρούπολη τραγουδώντας στο Pico, όπου επί χρόνια ο συγχωρεμένος Λευτέρης Δαμάσκος υραγούδησε διασκεδάζοντας το κοινό της Αλεξανδρούπολης, αλλά δούλεψε και σε άλλο πόστο όταν κάποια στιγμή αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με τη φωνή του.

Όλοι τον αποχαιρέτισαν έχοντας μια καλή κουβέντα να πουν, για τον χαρακτήρα του, την καλή του καρδιά, το γεγονός ότι βοήθησε πολύ κόσμο, αλλά και την καλλιτεχνική του αξία, η οποία θα μπορούσε να τον οδηγήσει υπό διαφορετικές συγκυρίες, σε πολύ μεγαλύτερη καριέρα. Τώρα όμως ο Λευτέρης Δαμάσκος τραγουδάει πλέον στην… γειτονιά των αγγέλων και ξεσηκώνει τους πάντες με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του.