Πάσχα στην Αλεξανδρούπολη και με φουσκωμένη κοιλίτσα για την Ήβη Αδάμου

Πάσχα στην Αλεξανδρούπολη και με φουσκωμένη κοιλίτσα για την Ήβη Αδάμου

Στην Αλεξανδρούπολη, μαζί με τον αγαπημένο της Μιχάλη Κουινέλη και την οικογένεια του, πέρασε τις γιορτές του Πάσχα η Ήβη Αδάμου. Η όμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια και ο συντοπίτης μας καταξιωμένος συνθέτης και τραγουδιστής, περιμένουν με ανυπομονησία να κρατήσουν στην αγκαλιά το πρώτο τους παιδί.

Η Κύπρια τραγουδίστρια, που πηγαινοέρχεται Αθήνα-Αλεξανδρούπολη λόγω των εμφανίσεων της σε νυχτερινό κέντρο, βρίσκεται στην πιο όμορφη φάση της ζωής της, τόσο επαγγελματικά όσο και στην προσωπική της ζωή. Το ίδιο φυσικά και ο Μιχάλης STAVENTO.

Η Ήβη Αδάμου μπορεί να βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά μέχρι στιγμής η κοιλίτσα της δεν λέει να φουσκώσει. Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να ευχηθεί «Καλή Ανάσταση» στους χιλιάδες φίλους και θαυμαστές της και έτσι καταφέραμε να δούμε την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Χθες, Δευτέρα του Πάσχα, την είδαμε σε φωτογραφία στην πανέμορφη παραλία της Μάκρης Αλεξανδρούπολης, παρέα με τον αδερφό του Μιχάλη, τον Ανδρέα Κουινέλη, ο οποίος την ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο instagram αλλά και στο facebook, για να γίνει φυσικά χαμός από τα like και τα θετικά σχόλια.