Κωνσταντινούπολη: Το συρτάκι με φωνή Άννας Βίσση και γαλανόλευκες στολές έκανε έξαλλους τους φανατικούς Τούρκους(ΒΙΝΤΕΟ)

Κωνσταντινούπολη: Το συρτάκι με φωνή Άννας Βίσση και γαλανόλευκες στολές έκανε έξαλλους τους φανατικούς Τούρκους(ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία σε φανατικούς υποστηρικτές του Ερντογάν αλλά και σε “γκρίζους λύκους”, έχει προκαλέσει ένα φεστιβάλ, που διοργανώθηκε στην περιοχή Καντίκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, όπου μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χόρεψαν συρτάκι με τη φωνή της Άννας Βίσση, φορώντας μάλιστα τα γαλανόλετυκα χρώνατα της Ελλάδας.

Το φεστιβάλ διοργάνωσε τοπική οργάνωση του CHP (Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος) που δέχθηκε μαζικά «πυρά», διότι, κατά τη διάρκειά του, χόρεψαν συρτάκι, ντυμένοι στα γαλανόλευκα.

Οι επικριτές του CHP τονίζουν πως αυτό που συνέβη ήταν απαράδεκτο, λόγω της έντασης στις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας, που αυτό το διάστημα είναι στο… κόκκινο.

Μάλιστα, βρήκαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα «χώσουν» στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος πριν από περίπου μία εβδομάδα είχε κατηγορήσει για προπαγάνδα το κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, AKP. Τότε, ο Κιλιτσντάρογλου είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στο AKP, λόγω της παρουσίας γνωστών καλλιτεχνών στα σύνορα, όπου πήγαν για να στηρίξουν τους Τούρκους στρατιώτες που πολεμούν στο Αφρίν.

Πηγή: newsit.gr-Με πληροφορίες από Haber 7