Τρελλά πανηγύρια στην ΑΕΚ Έβρου για την άνοδο στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Έβρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελλά πανηγύρια στην ΑΕΚ Έβρου για την άνοδο στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Έβρου (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Με τρελούς πανηγυρισμούς γιόρτασαν στην ΑΕΚ Έβρου την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, πριν καν συμπληρωθούν τρία χρόνια από την ίδρυσή της και μάλιστα πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου.

Με τέρματα των Τσιριγιώτη, Πεκιαρίδη και Τρανόπουλου η ΑΕΚ Έβρου επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Θράκης Άλεξ, σε έναν αγώνα που είχε μια ακόμα ιδιαιτερότητα, αφού ο τελευταίος σύλλογος ανακοίνωσε από τη νέα σεζόν την ίδρυση της… ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης, που όπως διευκρινίστηκε δεν θα έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ Έβρου.

Μετά τους Ορφέα Σοφικού και ΑΟ Νεοχωρίου σε Κεντρικό και Βόρειο όμιλο, η ΑΕΚ Έβρου 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια στο Νότο και αποδείχθηκε ότι η μεθοδική και προγραμματισμένη δουλειά όλων φέρνει καρπούς.

Η άνοδος στην Α’ Κατηγορία όπου τη νέα σεζόν θα έχει δικαίωμα να ονειρεύεται ακόμα και άνοδο στα εθνικά πρωταθλήματα, με την λήξη της αναμέτρησης πυροδότησε έντονους πανηγυρισμούς όπως είναι φυσικό στα αποδυτήρια από παίκτες, τεχνική ηγεσία και παράγοντες.

Gepostet von Α.Ε.Κ ΕΒΡΟΥ 2014 am Samstag, 14. April 2018

Τα πρώτα συγχαρητήρια από την ΠΑΕ Νίψας

Τα πρώτα συγχαρητήρια στυν πρωταθλήτρια του Νοτίου ομίλου της Β ΕΠΣ Έβρου έφτασαν με ανακοίνωση από την ΠΑΕ Νίψας. Όπως αναφέρει

“Η Π.Α.Ε. Νιψας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της Α.Ε.Κ. Έβρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον νότιο όμιλο της Β’ κατηγορίας.
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή, στους διοικούντες και σε όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία!!!!